L'Snatt's Femení Sant Adrià guanya el Campionat de Catalunya Infantil a Sant Cugat

En la final, les de Sant Adrià han guanyat al Basket Almeda

Les dues aficions en un Pavelló 3 ple d'aficionats d'ambdós equips. FOTO: Lali Puig Les dues aficions en un Pavelló 3 ple d'aficionats d'ambdós equips. FOTO: Lali Puig

L'Snatt's Femení Sant Adrià s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya Infantil Femení de Clubs de bàsquet a Sant Cugat, aquest diumenge, 28 de maig, al matí, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, que estava ple. En la final, les campiones han guanyat (90-67) al Basket Almeda. En el partit pel tercer i quart lloc, el Femení Maresme Coelmin Llavaneres ha derrotat (52-66) al Barça CBS. Així, els tres equips que han aconseguit el bitllet per jugar el Campionat d'Espanya han estat l'Snatt's Femení Sant Adrià, el Basket Almeda i el Femení Maresme Coelmin Llavaneres.

En les semifinals, que s'han jugat aquest dissabte, 27 de maig, a la tarda, també al Pavelló 3, l'Snatt's Femení Sant Adrià ha guanyat (83-48) al Barça CBS, mentre que el Basket Almeda ha vençut (38-44) el Femení Maresme Coelmin Llavaneres.

La Final a 4 del Campionat de Catalunya Infantil Femení A-1 de bàsquet s'ha jugat aquest dissabte 27 i diumenge 28 de maig al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Aquesta competició forma part de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017 i l'organitza el Qbasket Sant Cugat.

L'acte lliurement de trofeus ha estat presidit, entre d'altres, per Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat; Xavier López-Atalaya Andreu, vocal de la Federació Catalana de Basquetbol, i Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket Sant Cugat.

Una acció del partit entre l'Snatt's Femení Sant Adrià i el Basket Almeda. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem