El Campionat de Catalunya Infantil Femení de bàsquet es decideix a Sant Cugat

Reuneix als quatre millors equips infantils femenins catalans, i els tres primers classificats jugaran el Campionat d'Espanya

La Final a 4 del Campionat de Catalunya Infantil Femení A-1 de bàsquet es juga aquest dissabte 27 i diumenge 28 de maig al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Els quatre millors equips infantils femenins catalans lluitaran pel títol i els tres primers classificats aconseguiran el passi pel Campionat d'Espanya de Clubs. Aquesta competició forma part de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017 i l'organitza el Qbasket Sant Cugat.

Les semifinals les jugaran dissabte el Femení Maresme Coelmin Llavaneres i el Basket Almeda, a les 17.30 hores, i l'Snatt's Femení Sant Adrià i el Barça CBS, a les 19.30 hores. Diumenge, a les 10.30 hores, es jugarà el partit pel tercer i quart lloc, i a les 12.30 hores, la final.

L'acte lliurement de trofeus es farà després de la final en un acte que comptarà amb la presència de Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat; Xavier López-Atalaya Andreu, vocal de la Federació Catalana de Basquetbol, i Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem