La 8a Cursa DiR Mossos d'Esquadra, a benefici de la Fundación Vicente Ferrer

La cursa, que s'hi podrà participar en les proves de 5 o de 10 quilòmetres, es fa aquest diumenge, 25 de setembre

La principal novetat de la 8a Cursa DiR Mossos d'Esquadra de Sant Cugat, que se celebra aquest diumenge, 25 de setembre, és que, enguany, serà solidària. De cada inscripció, la Fundació DiR lliurarà 50 cèntims a la Fundación Vicente Ferrer, pel projecte de traumatologia i ortopèdia de l'Hospital de Bathalapalli.

La cursa, que organitza el club esportiu DiR i que està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i cronometrada per l'empresa championchip, s'hi podrà participar en les proves de 5 o de 10 quilòmetres, en les categories júnior, sènior, veterans A, B i C, clients DiR i membres RWU. Es tracta d'una cursa popular, en un circuit urbà.

El tret de sortida es donarà a les 9.30 hores al carrer Cèsar Martinell, i l'arribada estarà ubicada a la rambla del Celler, al davant de l'ajuntament de Sant Cugat. El TOT Sant Cugat és una de les empreses col·laboradores.

La Cursa Kids DiR Sant Cugat, el 24 de setembre

La tercera edició de la Cursa Kids DiR Sant Cugat tindrà lloc el dissabte 24 de setembre, a partir de les 10.30 hores en un circuit pels voltants de DiR Sant Cugat. La prova atlètica, adreçada a nens i nenes fins a 13 anys, comptarà amb les següents categories: pares i fills, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Hi haurà medalles per a tots els participants, i premis pels guanyadors de la categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, i també per l'escola amb més inscrits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem