Talls de trànsit per la VIII Cursa DiR Mossos, aquest diumenge

La VIII Cursa DiR Mossos d'Esquadra se celebra aquest diumenge, 25 de setembre, a partir de les 9.00 h del matí

La VIII Cursa DiR Mossos d'Esquadra, que tindrà lloc aquest diumenge, 25 de setembre, comportarà diverses afectacions al trànsit durant tot el cap de setmana, tant al centre de Sant Cugat com a un sector de Mira-sol.

Tots els carrers pels quals passarà la cursa, quedaran tallats al trànsit, diumenge 25 entre les 9.15 h i les 11.30 h del matí, que s'anirà obrint en funció del pas dels atletes.

A més, entre dissabte, a partir de les 20.00 h del vespre i diumenge les 12.00 h del migdia, estarà prohibit estacionar als carrers pels quals passa la cursa.

El transport públic també es veurà afectat durant l'horari de la cursa. Les línies L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10 i L11 i les interurbanes A4, B7 I B8, patiran afectacions en l'horari i l'itinerari. La informació de cada línia es podrà veure a cada parada.

El recorregut de la cursa

La Cursa DiR Mossos oferirà dos recorreguts diferents que passaran pels carrers més emblemàtics del municipi, un de 5 km i l'altre de 10 km.

La cursa de 5 km sortirà del carrer de Cèsar Martinell, anirà cap a Pla del Vinyet, avinguda de les Corts Catalanes, camí de Can Calders, avinguda Cerdanyola, carrer de la Torre, plaça d'Octavià, Santiago Russiñol, Rius i Taulet, Lluís Companys, carrer Rosselló, carrer Valldoreix, carrer Sant Antoni, plaça Barcelona, carrer Viñolas, rambla Ribatallada, carrer de Francesc Moragas i rambla del Celler.

Per la seva banda, la curda de 10 km, compartirà el mateix traçat que la de 5 km fins a Lluís Companys, on s'agafarà el desviament cap a Mira-sol per passar per camí de Can Gatxet, carrer de Rovira Virgili, carrer de Ramon Muntaner, rambla del Jardí, passeig de Rubí, carrer d'Àvila, carrer de Jaume I, passeig d'Olabarria, carrer de Villà, passeig Can Mora, rambla Ribera, rambla Ribatallada, Francesc Moragas i rambla del Celler.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem