La 8a Transcollserola de BTT aplega més de 350 participants

Augmenta notablement la participació fins als 360 ciclistes. L'organització no s'explica el perquè

Per segon any consecutiu, la Marxa Transcollserola de BTT, que organitza la Unió Ciclista Sant Cugat i que enguany ha arribat a la seva 8a edició, ha fet rècord de participació, amb un total de 360 participants. L’augment ha estat molt significatiu ja que en la darrera edició van participar 254 ciclistes. “Ha estat un èxit però no ens expliquem perquè ha augmentat tant. És una de les poques proves de dia que es fan en GPS”, ha argumentat el president de la Unió Ciclista Santa Cugat, Rafa Robledo.

Rafa Robledo ha fet però una crítica al comportament de la Policia Local. “Hi havia un parell de llocs que calia reforçar i segons el sargent responsable no podien fer-ho perquè no és una cursa sinó una marxa no competitiva. A nosaltres el que ens importa, per damunt de les normes, és la seguretat”.

Dos recorreguts

És la 8a edició de la Marxa Transcollserola de BTT. FOTO: Lali Puig

En l’edició d’aquest 2015 s’han introduït pocs canvis respecte a l’any passat. S’ha mantingut l’ús del GPS, que l’any passat es va substituir pel marcatge tradicional, i també l’organització d’una segona prova més curta, de 25 quilòmetres i un desnivell acumulat de 836 metres. El recorregut llarg ha tingut una distància de 62 quilòmetres i un desnivell acumulat positiu de 1.300 metres.

Amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda, la prova ha transcorregut per pistes forestals del Parc de Collserola, travessant els municipis de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem