La Coordinadora decidirà en una assamblea extraordinària el seu futur

Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco, és el nou president de la Coordinadora, en substitució de Lourdes Llorente

Tots els membres de la Coordinadora estan d'acord en una cosa: la platatorma necessita un canvi de rumb. Un canvi que no passa pel canvi en el lideratge, si no per una redefinició de què ha de fer la Coordinadora i com ha de funcionar. Aquest dimecres, Joan Salabert ha estat confirmat com a nou president de la Coordinadora, i el primer que ha demanat és convocar una assamblea extraordinària el mes de gener "per definir què volem que sigui la Coordinadora". En aquest sentit, Salabert ha demanat que en aquesta assamblea assisteixin tots els presidents dels club que hi estan representats. En la seva intervenció a la reunió, el nou president ha assenyalat que "el primer objectiu és que la Coordinadora sigui útil per tots els clubs".

Joan Salabert ha deixat clar que la seva voluntat és que siguin tots els membres qui defineixin la Coordinadora. Per això, ha dit, posarà a disposició de l'assamblea el seu càrrec i el de la seva junta per a que hi hagi total llibertat per introduir canvis, fins i tot canvis ens els estatuts de la pròpia plataforma. Per això també ha demanat un esforç als clubs per preparar l'assamblea i portar les seves propostes ja treballades anteriorment amb les juntes de cada club. Aquesta assamblea tindrà lloc a finals del mes de gener, però encara no hi ha una data definida.

Pocs canvis a la junta
Joan Salabert ha explicat que dóna continuitat als membres de la junta anterior, a excepció de la presidenta anterior, Lourdes Llorente, i de Robert Savé, que dimiteix com a secretari. Seguirà comptant, per tant, amb Josep March, Rafa Robledo i Àngel Ruiz i entra a la junta Llorenç Santasusagna. Encara, però, no s'han definit els càrrecs.

Han assistit a la reunió d'aquest dimecres Salvador Álvarez, president del Club Karate Sant Cugat; Oswaldo Romero, responsable de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat; Valenti Feixas, president de la Unió Esportiva Sant Cugat; Miquel Garcia, directiu del Sant Cugat Esport FC; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat; Àngel Ruiz, president de l'Olímpyc Floresta FS; Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat; Robert Savé, directiu del Club de Rugby Sant Cugat; Josep March, representant del Club Handbol Sant Cugat; Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco Unión i president de la Coordinadora; i Lourdes Llorente, ara ja ex-presidenta de la Coordinadora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem