La Coordinadora i Sant Cugat Creix s'enfronten públicament per primera vegada

La moció d'ERC-MES sobre el Pla estratègic de l'esport enfronta la Coordinadora i Sant Cugat Creix

Primeres discrepàncies públiques entre alguns clubs que formen part de la Coordinadora d’Entitats Esportives i l’associació esportiva Sant Cugat Creix, i a l’inrevés. Situació tensa és la que s’ha viscut aquest dilluns, 22 de febrer, a la nit, en una nova sessió de treball de la Coordinadora, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat.

La moció d’ERC-MES provoca diferències

El punt que ha generat més debat de la trobada, que s’ha allargat per espai de poc més de dues hores, ha estat les diferències que han sorgit entre la Coordinadora i Sant Cugat Creix arran de la moció que ERC-MES va proposar sobre el Pla estratègic de l’esport, amb el suport de la Coordinadora (tot i que la plataforma assegura que no va arribar a llegir el text de la moció abans de presentar-se), i que el Ple municipal del passat dilluns 15 de febrer va aprovar per unanimitat, després de les esmenes presentades per Convergència i la CUP.

El punt de la discòrdia, ara ja suprimit a la moció, és aquell en què es detalla que la gestió dels horaris d’entrenaments i de partits, i les subvencions als clubs, serà responsabilitat de la Coordinadora d’Entitats Esportives.

Moreno: “La Coordinadora no ens ha representat prou bé”

En aquesta línia, Lluís Moreno, president del Club Voleibol Sant Cugat, entitat que forma part de la Coordinadora i Sant Cugat Creix, com les entitats Patí Hoquei Club Sant Cugat i Club de Rugby Sant Cugat, ha estat crític amb la direcció col·legiada de la Coordinadora. Moreno ha assenyalat després de la reunió que “com a president del CV Sant Cugat tinc la sensació que els que representen la Coordinadora no ens han representat prou bé”.

Moreno ha afegit que “l’administració i la construcció dels espais esportius de Sant Cugat, de les subvencions i d’altres coses que tinguin a veure amb el món de l’esport ho ha de fer l’administració, i l’administració és l’Ajuntament. És l’administració qui ha d’assumir la tasca d’administrar els recursos públics”.

Mateu: “El procés no s’ha fet de la millor manera”

Per la seva banda, Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d’Entitats Esportives, i també de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha assegurat que “el procés no s’ha portat de la millor manera”.

Les subvencions als clubs arribaran tard

Els clubs han valorat negativament el fet que l’Ajuntament de Sant Cugat lliuri més tard les subvencions esportives perquè una empresa està analitzant el fons i la forma d’aquestes subvencions.

La jornada multiesportiva, per Festa Major?

La jornada multiesportiva, que la Coordinadora va decidir fa un mes que organitzaria, podria celebrar-se durant la pròxima Festa Major de Sant Cugat, a finals de juny. Aquesta jornada es faria en un únic dia, en un espai encara per determinar.

El PP visitarà la Coordinadora

A petició del grup municipal del Partit Popular (PP) de Sant Cugat, la plataforma esportiva ha decidit rebre els representants d’aquesta formació el 14 de març.

En la reunió de la Coordinadora han participat deu clubs: Penya Blaugrana Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Unió Ciclista Sant Cugat, Qbasket Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Olimpyc Floresta Futbol Sala, Futbol Sala Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat i Club Karate Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem