La Coordinadora s'entrevistarà, per fi, amb l'alcaldessa

Abans de les eleccions municipals (el 22 de maig del 2011), Conesa va prometre entrevistar-se amb la Coordinadora d'Entitats Esportives

Després de molts mesos d'espera, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat es podrà reunir amb l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. La trobada tindrà lloc dimecres 16 de novembre, a les 18 hores, a l'ajuntament. En aquesta reunió hi assistiran una bona part dels clubs que integren la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Després que Conesa anunciés abans de les eleccions municipals (el 22 de maig del 2011) que si era escollida alcaldessa de la ciutat s'entrevistaria amb la Coordinadora, la plataforma esportiva ha sol·licitat formalment, fins a dues vegades (el 28 de setembre i l'11 d'octubre) i per correu electrònic una entrevista amb Conesa i Xavier Tizón, regidor d'Esports.

Des que Tizón és regidor d'Esports (des del juny del 2011), la Coordinadora tan sols s'ha entrevistat amb ell en una ocasió. Va ser el 28 de juny del 2011 i més que una reunió de treball va ser una presentació de caràcter formal.

D'altra banda, la Coordinadora d'Entitats Esportives farà la seva reunió interna mensual dilluns 14 de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem