La Coordinadora s'ha reunit amb l'alcaldessa, que li genera "molt bones sensacions"

La plataforma s'ha entrevistat, per primera vegada, amb la nova alcaldessa, Mireia Ingla

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat s'ha entrevistat, per primera vegada, amb la nova alcaldessa, Mireia Ingla, aquest dimecres, 17 de juliol, al matí, a l'ajuntament. El president de la plataforma esportiva, Rafa Robledo, reelegit darrerament, ha detallat que la trobada amb Ingla li ha generat "molt bones sensacions. Li hem exposat quina visió tenim de l'esport en general al municipi, del present i quina és la nostra visió de futur. Crec que ambdues parts hi estem bastant d'acord i volem crear sinergies per treballar conjuntament. Amb l'Ajuntament i volem tenir una relació més estreta i col·laborativa".

 

Més info: Els clubs de la Coordinadora decideixen que Rafa Robledo segueixi sent el president

Segons Robledo, aquestes reunions amb l'alcaldessa es repetiran "periòdicament, en funció de les necessitats o de la relació de contacte natural. Amb la regidora d'Esports, que ja ens vam entrevistar el dilluns 15 de juliol, mantindrem reunions molt més freqüents".

La sessió de treball ha durat una hora i quart i, per part de l'Ajuntament, a banda de Mireia Ingla, també hi han assistit Gemma Aristoy, regidora d'Esports, i Víctor Puntas, cap de gabinet d'alcaldia. A banda de Rafa Robledo, la Coordinadora ha estat representada pels directius Siscu Robert i Miquel Garcia.

Rafa Robledo ha volgut subratllar "la nova manera de fer" de la Coordinadora, "que ha de ser més expositiva i executiva".

 
 
Comentaris

Destaquem