Els clubs de la Coordinadora decideixen que Rafa Robledo segueixi sent el president

La de Rafa Robledo, també president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions, i complirà un mandat de 4 anys

Rafa Robledo, també president de la Unió Ciclista Sant Cugat, continuarà sent el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, que integra 14 clubs del municipi. La seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions a la presidència, que s'ha celebrat aquest dilluns, 8 de juliol, a la seu de la plataforma esportiva, que és el local de la Unió Ciclista Sant Cugat. Robledo ha estat escollit per unanimitat entre els clubs presents en les eleccions. Fa 2 anys, Robledo va substituir Mònica Mateu, presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat), al capdavant de la Coordinadora i complirà un mandat de 4 anys.

Els 10 clubs (d'un total de 14) que han assistit en les eleccions han estat: Olimpyc Floresta Futbol Sala, Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Qbasket Sant Cugat, Penya Blaugrana Sant Cugat, Club Karate Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Club Artística Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat i Unió Ciclista Sant Cugat.

Robledo: "Volem participar i intervenir en el plec de condicions de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), participar en la redacció del què ha de ser l'OMET"

 

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives ha explicat que alguns dels objectius que es marca és el de "guanyar presència i incidir dins la societat santcugatenca. També volem tornar a ser determinants en l'esport de base de la ciutat i establir relació amb el nou equip de govern". Robledo també ha destacat que la plataforma esportiva "vol participar i intervenir en el plec de condicions de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), participar en la redacció del què ha de ser l'OMET".

El cos directiu

La junta directiva estarà formada per Rafa Robledo, president; Francesc Robert (Penya Blaugrana Sant Cugat), vicepresident; Miquel Garcia (Sant Cugat FC), tresorer, i Eva Fernández (CFU Mira-sol Baco), secretària.

PHOTO 2019 07 11 2 x0 20 30

Les eleccions a la presidència s'han celebrat aquest dilluns, 8 de juliol, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat. FOTO: CEESC

 

Reunió amb l'alcaldessa

La coordinadora s'entrevistarà amb l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, el pròxim dimecres, 17 de juliol, a les 9 hores, a l'ajuntament. Aquesta serà la primera trobada entre la plataforma esportiva i la nova alcaldessa, malgrat que Ingla, només ser escollida alcaldessa, ja va contactar amb la plataforma esportiva.

Segons Robledo, a partir del setembre l'entitat es trobarà amb les AMPA's de la ciutat i també dibuixarà les pròximes activitats, com xerrades i una jornada multiesportiva i una altra de bitlles.

20 anys de coordinadora

A partir del setembre, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat començarà a treballar en l'organització d'algun acte per commemorar els 20 anys (1999-2019) de l'entitat.

Els 14 clubs de la plataforma esportiva

Els 14 clubs que formen part de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat són: Unió Ciclista Sant Cugat, Club Karate Sant Cugat, Penya Blaugrana Sant Cugat, CFU Mira-sol Baco, Futbol Sala Sant Cugat, Sant Cugat Futbol Club, Unió Esportiva Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat, Olímpyc Floresta Futbol Sala, Club Handbol Sant Cugat, Qbasket Sant Cugat, Club Jiu-Jitsu Sant Cugat, Club Artística Sant Cugat i Club Petanca Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem