La Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat, amb 558 participants

L'organització ja ha resolt les incidències en els errors dels xips i ha fet públic els resultats de la competició

Després que l'organització de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat decidís aquest diumenge, 18 de març, suspendre l'entrega de premis perquè els xips van donar errors i no es va poder verificar els resultats de la cursa, ja ha resolt aquesta incidència i ha fet públics els resultats de la prova. Hi han participat 558 esportistes: 229 parelles i 100 individual. Ara, l'organització, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), i el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat, estan estudiant quin dia donaran els premis.

L'organització ha ofert diferents categories, des de 1r de Primària fins a adults. En la categoria prebenjamí (no ha entrat en competició), per a escolars nascuts els anys 2010-2011, els participants han pogut anar acompanyats d'un adult. Aquest campionat, amb sortida i arribada a l'escola Turó de Can Mates, forma part del programa d'actes de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Els millors esportistes d'algunes categories haurien de competir en la Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem