Suspesa l'entrega de premis de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat

Els xips han donat errors i no s'ha pogut verificar els resultats de la cursa, amb una inscripció de 610 participants. L'organització està treballant per resoldre la incidència

L'entrega de premis de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat, que s'ha celebrat aquest diumenge, 18 de març, al matí, amb sortida i arribada a l'escola Turó de Can Mates, s'ha suspès perquè els xips han donat errors i no s'ha pogut verificar els resultats de la cursa, amb una inscripció de 610 participants. L'organització, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), i el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat, estan treballant per resoldre aquesta incidència. En el cas que es puguin aconseguir els resultats del campionat s'organitzarà una entrega de premis. Els millors esportistes d'algunes categories haurien de competir en la Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L'organització ha ofert diferents categories, des de 1r de Primària fins a adults. En la categoria prebenjamí (no ha entrat en competició), per a escolars nascuts els anys 2010-2011, els participants han pogut anar acompanyats d'un adult. Aquest campionat forma part del programa d'actes de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem