La FE L'Hospitalet Atlètic no es presenta i priva l'ascens al femení A del Sant Cugat

L'adversari de les vermell-i-negres, que hagessin pogut ascendir, només s'ha presentat amb 3 jugadores i l'àrbitre ha suspès el partit

El primer equip femení del Sant Cugat Esport FC, que aquest dissabte, 29 d'abril, a la tarda, es podia proclamar campió de lliga i ascendir a la categoria de Preferent a la ZEM Jaume Tubau, no ho ha pogut fer perquè el seu rival, la FE L'Hospitalet Atlètic A, només s'ha presentat amb 3 jugadores. L'àrbitre del partit ha suspès l'enfrontament i ara haurà de ser el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol qui el dimecres 3 de maig obri l'expedient del partit. A partir d'aquí, ambdós clubs tenen 3 dies per fer al·legacions abans que el comitè resolgui aquest cas.

Recordem que el Sant Cugat Esport FC, líder en solitari al grup 1 de Primera Catalana amb 73 punts, en tenia prou amb un empat davant la FE L'Hospitalet Atlètic A, 9è amb 38 punts, per aconseguir l'ascens.

Rio: "Si el B guanya són 3 punts que ens aproparien a la permanència"

El femení A del Sant Cugat Esport FC haurà d'esperar per ascendir a Preferent. FOTO: Àlex López Puig

El president de la FE L'Hospitalet Atlètic, Guillem Rio, ha explicat que el motiu pel qual el seu sènior A no ha pogut jugar amb el Sant Cugat Esport FC és perquè "hi havia jugadores que, per motius personals, no es podien desplaçar i també tenim jugadores lesionades". Cal detallar que el sènior B de la FE L'Hospitalet Atlètic jugava una hora més tard que el sènior A i ho feia, a casa, amb el líder, la UD La Planada. El conjunt de L'Hospitalet és 13è i antepenúltim i en les últimes 3 jornades de lliga es juga la permanència al grup B de 1a Catalana. Respecte a aquest punt, Guillem Rio ha explicat que "cada setmana hem de jugar dos partits i mirem pel bé dels nostres dos equips, l'A i el B. Si el B guanya són 3 punts que ens aproparien a la permanència".

Cadevall: "No trobo bé el que han fet"

En aquesta mateixa línia, Tono Cadevall, entrenador del Sant Cugat Esport FC, que ha assegurat que "no trobo bé el que han fet", ha parlat amb el president de la FE L'Hospitalet Atlètic A, qui li ha dit que "no té jugadores suficients per jugar el partit perquè el seu segon equip es juga el descens, i ho fa una hora després que l'A. I han preferit reforçar el B a venir a jugar a Sant Cugat".

Si el CD Riudoms no guanya, el Sant Cugat puja

Sigui com sigui, si el CD Riudoms, segon classificat al grup 1 de 1a Catalana amb 65 punts (8 punts menys que les santcugatenques), no guanya el seu partit d'aquesta jornada, el Sant Cugat Esport FC ja serà, matemàticament, equip de Preferent. Falten 3 jornades perquè acabi la lliga i les de Tono Cadevall tenen el goal average particular i general a favor amb l'equip del Baix Camp. Només puja 1 equip.

Si el CD Riudoms no punxa, i en espera de la resolució de la Federació Catalana de Futbol, el Sant Cugat Esport FC podria assolir l'ascens el cap de setmana del 6 i 7 de maig al camp del Santboià FC, que és 10è amb 36 punts.

Diumenge, derbi

En aquesta jornada també hi haurà derbi local entre el CFU Mira-sol Baco, 3r amb 55 punts, i el Sant Cugat Esport FC B, 9è amb 30 punts, en el grup 2 de Primera Catalana Femenina. L'enfrontament es jugarà diumenge, a les 12 hores, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem