La Federació premia al Sant Cugat, a la Penya i al Junior durant la Nit dels Campions

Aquesta cerimònia, celebrada enguany, reuneix a tots els equips de futbol base que han guanyat la lliga aquesta temporada

La Federació Catalana de Futbol organitza cada any la Nit dels Campions, una cerimònia destinada a reunir a tots els jugadors i jugadores del futbol català guanyadors de la lliga durant la temporada tot just finalitzada. A part, es concedeix un premi al "fair play", per votació dels àrbitres de la federació, i es fa un homenatge als clubs que aquell any hagin complert 100 anys. Des del dilluns 14 de juny, la federació s'ha desplaçat a diferents seus del territori català per a celebrar la cerimònia amb els equips de la comarca.

Aquest passat dimarts, 21 de juliol, s'ha dut a terme l'esdeveniment del Vallès Occidental. La cerimònia ha tingut lloc a Rubí, al Pavelló la Llana, i hi han assistit 1.200 persones aproximadament. En total, 11 equips santcugatencs han estat guardonats per ser guanyadors de lliga: 8 del Sant Cugat Esport FC, 2 de la Penya Blaugrana Sant Cugat i 1 del Junior FC. A més, la Penya s'ha emportat, per decisió quasi unànime dels àrbitres, el premi a l'esportivitat i al joc net.

Sant Cugat Esport FC

Prebenjamí masculí "A" - (Grup 43)

Prebenjamí masculí "B" - (Grup 45)

Aleví femení "A" - Torneig Complementari Femení (Grup 7)

Infantil masculí "B" - 1a Divisió (Grup 6)

Cadet femení "A" - Torneig Complementari 2a Divisió Femenina (Grup 3)

Cadet masculí "A" - Preferent (Grup 3)

Sènior femení "B" - 2a Divisió Femenina (Grup 2)

Sènior masculí "A" - Segona Catalana (Grup 3)

Penya Blaugrana Sant Cugat

Benjamí masculí "A" - 2a Divisió (Grup 17)

Cadet masculí "A" - 1a Divisió (Grup 6)

Junior FC

Cadet masculí "B" - 1a Divisió (Grup 10)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem