La Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat torna a ser un èxit

Uns 500 nens i nenes de Sant Cugat han participat d'aquesta activitat lúdica i formativa en què nou entitats de diferent perfil han ofert diverses activitats i tallers

Uns 500 nens i nenes de Sant Cugat d'entre els 3 i els 12 anys han gaudit de la Festa de la Infància, una activitat lúdica i formativa que, per vuitè any consecutiu, organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat. Aquesta activitat, d'entrada gratuïta, s'ha fet aquest diumenge, 17 de juny, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Es tracta d'un esdeveniment on les entitats participants ofereixen diverses activitats i tallers als nens i nenes. L'acte ha finalitzat, un any més, amb la festa de l'escuma.

9 entitats participants

El Club de Golf Sant Cugat s'ha estrenat com a entitat a la Festa de la Infància. FOTO: Paula Galván

Les 9 entitats de diferent perfil que hi han participat són: Teampartners, McDonald's, Dinamiks, Tbkids, Joan Robots, Helen Doron English, Club de Golf Sant Cugat, Academia Sant Cugat Fine Arts Atelier d'Aristes i Escola Sant Cugat.

Galofré: "L'activitat ja s'ha fet de la ciutat"

Joan Robots amb els directors de la Festa de la Infància, Esther Alós i Joan Carles Galofré. FOTO: Paula Galván

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Esther Alòs són els directors de la Festa de la Infància. Galofré ha assenyalat que aquesta activitat "està més que consolidada, la gent ja l'espera durant l'any i ja 'ha fet de la ciutat. L'objectiu, com sempre, és aportar diferents valors".

5 escoles al torneig de futbol 7

 5 escoles de Sant Cugat amb alumnes de 3r, 4t i 5è de primària han jugat un torneig de futbol 7. FOTO: Paula Galván

El tradicional torneig de futbol 7 de la Festa de la Infància ha comptat amb la participació de 5 escoles de Sant Cugat, per a alumnes de 3r, 4t i 5è de primària: Gerbert d'Orlhac, Collserola, Thau, Santa Isabel i Pi d'en Xandri.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem