La Festa de la Infància escalfa motors

Entre les 9 i les 14 hores d'aquest dissabte Can Magí es convertirà en un espai de lleure per a nens

La Zona Esportiva Municipal de Can Magí acull aquest dissabte 7 de juliol la segona edició de la Festa de la Infància. Torna amb molts canvis i una programació renovada i ambiciosa. La Penya Blaugrana Sant Cugat, l'entitat organitzadora d'aquest esdeveniment, ha apostat per fer un salt qualitatiu i donar a la Festa molt més protagonisme a la ciutat.

Les activitats organitzades es faran entre les 9 i les 14 hores al camp de Can Magí i els seus voltant. En total hi haurà 9 espais diferents i a cadascun s'ubicarà una o diverses activitats.

Espais, activitats i exhibicions
Al camp de futbol es disputaran diversos partits entre les escoles Gerbert d'Orlhac i el CEIP Collserola. En aquest mateix espai, que estarà dividit en dos, a les 11 i a 12.30 hores es faran exhibicions de karate, i al llarg de tot el matí també s'organitzarà una gimcana d'habilitats i el Kid-Fit Aeròbic.

Dins el recinte de la Zona Esportiva Municipal hi haurà 4 espais més. Un estarà destinat a contacontes, pallasos i mags i també s'hi farà un taller de globoflèxia. En un altra es podrà jugar a tennis de taula i futbolí. En el tercer i quart espai hi haurà una atracció inflable i un taller de dibuix, maquillatge i graffitis.

A la part exterior de la Zona Esportiva un dels espais el portarà l'OMET i es faran diversos jocs. També hi haurà circuits de bicicletes i d'escúter. En aquestes dues activitats cadascú haurà de portar la seva bici o escúter.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem