La Festa de la Infància reuneix mig miler de nens a Can Magí

La Penya Blaugrana Sant Cugat, organitzadora de l'activitat, ja pensa en fer-ne una de "més grossa" l'any que ve

Partit de futbol-7 entre les escoles Gerbert d'Orlhac i CEIP Collserola. FOTO: Pere Fernández Partit de futbol-7 entre les escoles Gerbert d'Orlhac i CEIP Collserola. FOTO: Pere Fernández
Jocs pels més petits. FOTO: Pere Fernández Jocs pels més petits. FOTO: Pere Fernández
Al voltant de 500 nens han passat aquest dissabte per les instal·lacions del Camp Municipal de Can Magí, on ha tingut lloc durant el matí la II Festa de la Infància que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat. Amb una programació més àmplia i renovada, aquest any s'esperava una millora important en quant a participació, com així ha estat.

Joan Carles Galofré, directiu responsable de comunicació de l'entitat i organitzador d'aquesta activitat, ha assegurat que la "resposta dels nens ha estat molt bona" i ha ha apuntat que "hem assolit els objectiu de la comissió organitzadora. Volem donar les gràcies a totes les entitats col·laboradores. Totes ho han fet dessinteressadament i sense elles no hagués estat possible". Així mateix, ha reconegut que pel pròxim any "intentarem millorar, corregir errors, per fer una tercera edició encara millor que la segona".

Activitats per totes les edats i gustos

Una de les atraccions de la Festa de la Infància ha estat l'inflable, que cada vegada que ha estat operatiu, s'han produit cues de nens que volien participar-hi. També han tingut molt d'èxit els circuits d'escúter i bicicletes. Del primer s'ha fet una exhibició que ha despertat una gran expectació.

Els partits de futbol-7 han estat una altra de les activitats més seguides, degut a la gran quantitat de nens que han jugat en els diferents equips de les escoles Gerbert d'Orlhac i CEIP Collserola.

Pel recinte han passat, entre d'altres, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón, i el regidor de Joventut, Serveis Socials i Habitatge, Raül Grangé.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem