La nova junta del Club Handbol Valldoreix organitzarà un torneig internacional

Es jugarà el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, al pavelló de Valldoreix, i la protagonista serà la selecció absoluta d'Andorra

La nova junta directiva del Club Handbol Valldoreix, que dirigeix l'entitat des d'abans de l'estiu, organitzarà el primer Torneig Internacional CH Valldoreix, el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, al pavelló de Valldoreix.

El convidat especial és la selecció absoluta d'Andorra, que estarà enquadrat en el grup A, amb el CH Valldoreix i el CH Vilamajor B. En el grup B, el CE Handbol BCN Sants, CE La Salle Bonanova B i el CE Molins de Rei.

La competició començarà dissabte a les 16 hores i acabarà a les 22 hores. Diumenge al matí es jugaran les semifinals (a les 10 i a les 11 hores) i la final, a les 13 hores. L'entrega de premis es farà a les 13.45 hores. El partit que obrirà el torneig el jugaran el CH Valldoreix i Andorra, dissabte a les 16 hores.

Pau Santos, nou president

Pau Santos és el nou president del Club Handbol Valldoreix en substitució de Dani Gómez, que ha deixat el càrrec. La resta de nous directius del CH Valldoreix són Quim Notó (vicepresident); Xavi Vergés (tresorer); David Rodríguez (secretari), i Pau Sanuy (vocal).

Pau Santos ha explicat que amb el canvi de junta directiva el club pretén "donar-se a conèixer més, promocionar el club. És per això que hem organitzat aquest torneig, que volem que sigui un torneig de pretemporada que es faci molts anys".

Santos ha volgut agrair la implicació del comerç local en aquest primer Torneig Internacional CH Valldoreix: "L'hem pogut fer gràcies a ells".

S'estrenaran a Segona Catalana

Després d'ascendir la temporada passada, el CH Valldoreix debutarà en el grup A de Segona Catalana el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre. L'equip que continuarà entrenant Ramon Salmurri, jugarà a la pista del CH Martorell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem