El Club Handbol Valldoreix puja a Segona Catalana

Els valldoreixencs, que només han perdut fins ara 3 dels 24 partits disputats, lluitaran per guanyar el títol de Tercera Catalana Preferent

Després de cinc temporades a Tercera Catalana Preferent, el Club Handbol Valldoreix tornarà a militar a Segona Catalana. Els valldoreixencs han aconseguit l'ascens aquest diumenge, 10 d'abril, a la pista del CH Sant Andreu, a qui han superat per 27 gols a 30. L'equip que entrena Ramon Salmurri ha aconseguit pujar dues jornades abans que finalitzi la lliga regular.

El Joventut Handbol Mataró Atlètic, amb 44 punts, i el CH Valldoreix, amb 41 punts, ja s'han assegurat matemàticament una de les tres primeres posicions que donen l'ascens a Segona Catalana. La tercera plaça, que ara ocupa el CH Montgrí amb 37 punts, encara està per decidir.

Només ha perdut 3 partits

El CH Valldoreix compta en aquests moments amb un balanç de 20 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Els de Ramon Salmurri han empatat a 30 gols a la pista del CH Ràpid Cornellà B, i han perdut a les pistes del Joventut Handbol Mataró Atlètic (28-20), CH Cardedeu B (21-20) i CH Alcarràs (32-30).

De les 24 jornades de competició en el grup B de la Tercera Catalana Preferent, els verd-i-negres han ocupat en totes les jornades, excepte en la primera, la segona posició en la taula classificatòria. Un cop acabi la lliga regular, el CH Valldoreix jugarà el play-off pel títol de lliga de Segona Catalana.

Gómez: "Tornarem a jugar a Segona Catalana"

Dani Gómez, president del Club Handbol Valldoreix, ha assegurat al TOT Sant Cugat que "estem molt contents per l'ascens. Tornarem a jugar a Segona Catalana. El nostre és un equip jove, amb una mitjana d'edat de 24 anys, i això ens fa ser optimistes de cara al futur. A més, tenim una plantilla àmplia de 19 jugadors". Gómez també ha dit que l'equip té la "il·lusió" de guanyar el títol de Segona Catalana.

Abans de jugar el play-off pel títol, el CH Valldoreix ha de jugar a casa amb l'Esplugues C (10è amb 15 punts) i ha de visitar el GEiEG vermell (14è i últim amb 4 punts).

Els protagonistes de l'ascens

Els jugadors que han fet possible l'ascens del CH Valldoreix són: Pau Sanuy, Xavi Puig, Óscar Sastre, Damià Valverde, Pep Canals, Dani Gómez, Àlex Suñé, Gerard Mercader, Pau Santos, Lluís Porteros, David Rodríguez, Sergi Porteros, Pol Campoy, Joel Brard, Pablo Rojas, Quim Noto, Xavi Vergés, Dani Madrigal i Guillem Sánchez. El cos tècnic està integrat per l'entrenador Ramon Salmurri i els ajudants Eloi Mauri, Sara Sánchez i Ana Fernández.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem