La Pedalada de BTT i la Travessa de Running de Festa Major, amb 163 participants

Aquesta sortida popular no competitiva per Collserola ha tingut dos circuits: el llarg, de 23 quilòmetres, i el curt, de 7 quilòmetres

Un total de 163 ciclistes i runners han participat en la 21a Pedalada de BTT i la 8a Travessa de Running per Collserola de la Festa Major de Sant Cugat, aquest diumenge, 1 de juliol, al matí. En el circuit llarg, de poc més de 23 quilòmetres i amb un desnivell acumulat de 619 metres, hi han pres part 83 persones, i en el curt, de poc més de 7 quilòmetres i amb un desnivell acumulat de 141 metres, 80 participants.

Aquesta sortida popular no competitiva, l'ha organitzat, un any més, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat, amb sortida i arribada al parc de la Pollancreda. L'organització ha lliurat una samarreta tècnica a tots els participants i ha fet un sorteig de regals.

Tot sobre la Festa Major

Els més petits també han estat els protagonistes. FOTO: Lali Álvarez

Sant Cugat del Vallès està de Festa Major des del dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

 

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagramdel TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

 

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

 

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

La Festa Major en imatges

Mireu les imatges del pregó i del seguici d'inici de festa Major.

 

Mireu les fotografies del primer dia de  Festa Major.

 

Mireu les fotografies del segon dia de Festa Major.

 

Mireu les fotografies del "Paga-li, Joan" i el seguici de Sant Pere.

 

Mireu les fotografies de la Festa Major Alternativa.

 

Mireu les millors fotos de les activitats infantils de la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem