La Penya Madridista de Sant Cugat presenta la seva nova junta

José Javier Beteta assumeix la presidència de l'entitat santcugatenca amb l'objectiu de fer-se més visible a la ciutat

José Javier Beteta serà el president de la Penya Madridista de Sant Cugat els pròxims quatre anys. Una penya que inicia una nova etapa amb el clar objectiu de fer coses a la ciutat per tal de normalitzar la seva presència com a penya d'un equip de futbol. Actualment aquesta penya, fundada l'any 2000, té 35 socis.

La nova junta està formada per Manuel Rodríguez, que serà vicepresident; Javier Góriz, secretari; Julio Cuacos, tresorer; i els vocals Berna Fernández, José González, Jesús Alberto Álvarez, Pilar Sánchez Nieto i Antonio Pérez. En l'acte que ha organitzat la Penya Madridista aquest dissabte al migdia ha assistit el president de les penyes del Real Madrid a Catalunya, Carlos García Romero.

Objectius i activitats

El primer dels objectius de la Penya Madridista és ampliar el nombre de socis. Així, ha explicat el president, els menors de 18 anys pagaran 25 euros anuals i els majors 50. També, si es fan socis dos membres de la mateixa familia, el segon tindrà un 50% de descompte.

Beteta també ha assenyalat que volen fer activitats a la ciutat, aprofitant esdeveniments com la Festa Major o la Festa de la Tardor: "volem estar preparats per participar en activitats que s'organitzin a la ciutat com antigament fèiem". Beteta ha explicat que aviat es reuniran els membres de la junta per començar a establir "quines activitats es poden fer per ser més actius a la ciutat".

Així mateix, la Penya Madridista facilitarà, com ha fet sempre, el trasllat i l'entrada als partits que juga el Real Madrid com a local al Santiago Bernabeu, amb preus molt reduits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem