La pluja no pot amb els 110 ciclistes de la cinquena Marxa Transcollserola de BTT

La previsió d'inscripcions de la Unió Ciclista Sant Cugat era d'uns 200 ciclistes, el màxim d'inscrits que pot acollir aquesta prova no competitiva que forma part del calendari Open Grans Fons de BTT de la federació catalana

Un total de 110 han estat, segons l'organització, la Unió Ciclista Sant Cugat, els participants de la cinquena edició de la Marxa Transcollserola de BTT (en bicicleta tot terreny), que s'ha celebrat aquest diumenge, 21 d'octubre, pels termes municipals de Sant Cugat, el Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

L'organització preveia una participació d'uns 200 ciclistes (l'edat mínima per participar-hi és de 16 anys), el màxim d'inscrits que pot acollir aquesta prova no competitiva que forma part del calendari Open Grans Fons de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme. Però la incertesa climatològica ha provocat que, finalment, hi hagi hagut ciclistes que no s'hagin inscrit. De fet, una trentena de persones que s'hi havien inscrit han decidit a última hora no prendre-hi part.

El tret de sortida s'ha donat a quarts de nou del matí, al Parc Ramon Barnils (sortida i arribada). A la sortida, els participants han hagut de suportar una intensa pluja, però aviat han pogut completar la prova sense mullar-se, tot i els inconvenients que suposa el fang. Amb tot, segons l'organització, no s'ha produït cap accident. Els ciclistes han recorregut una distància de 55 quilòmetres amb un desnivell acumulat positiu de 1.300 metres. Tots els ciclistes han rebut un diploma acreditatiu i una bossa d'obsequis. La Unió Ciclista Sant Cugat ha ofert un esmorzar als corredors i, un cop acabada la marxa, una botifarrada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem