La presentació dels equips del Sant Cugat Esport FC, primer acte del centenari

La tradicional presentació solidària dels 40 equips d'aquesta temporada 2015-2016 es fa aquest divendres, 16 d'octubre, a les 20.15 hores, a la ZEM Jaume Tubau

Aquest divendres, 16 d'octubre, a les 20.15 hores, a la ZEM Jaume Tubau, el Sant Cugat Esport Futbol Club fa la tradicional presentació solidària dels seus 40 equips per aquesta temporada 2015-2016. Aquest és el primer dels actes del centenari de l’entitat esportiva, que compleix cent anys d'història aquesta campanya.

 

Durant la presentació, com cada any, jugadors i jugadores del futbol base vermell-i-negre faran diferents representacions amb contingut solidari i en referència al centenari del club. També es lliurarà una edició més del Personatge SantCu 2015.

40 equips

Els 34 conjunts masculins de l'entitat són: 1 sènior, 3 juvenils, 4 cadets, 4 infantils, 7 alevins, 7 benjamins, 6 prebenjamins i 2 patufets. Els 5 femenins són 2 sèniors, 1 juvenil-cadet, 1 infantil-aleví i 1 aleví-benjamí-prebenjamí. També es presentarà, un any més, el SantCu-ASDI.

Moltes autoritats

Segons el club, han confirmat la seva assistència en la presentació Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol; Josep Maldonado, president i fundador de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI); Ramon Agenjo, representant del CF Damm, i Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

També segons el club, l'entitat ha convidat a tots els expresidents del Sant Cugat Esport FC i a presidents de clubs esportius de la ciutat, que vindran acompanyats d'un nen o nena vestit amb els colors del seu club.

Canvis en l'organigrama tècnic

Marcos Reina és el nou coordinador esportiu del futbol-11 en substitució de Julián Marín, mentre que Jaume Pascual és el nou coordinador esportiu del futbol-7, i substitueix Marcos Reina. Tono Cadevall continua sent el màxim responsable tècnic del futbol femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem