La segona edició de la Marxa de la Salut de marxa nòrdica, amb mig miler d'inscrits

Aquesta xifra és el màxim que permet l'organització

Mig miler de persones, el màxim que permet l'organització, s'han inscrit en la 2a Marxa de la Salut de marxa nòrdica, que es fa aquest diumenge, 18 de novembre, pel Parc de Collserola. Es tracta d'una prova no competitiva (no hi ha classificacions) adreçada a totes les edats, petits i grans, amb el seguiment de 10 instructors que assessoraran els participants per millorar la seva tècnica. La sortida, a les 10 hores, i arribada tindrà lloc al passeig Brollador, davant del Pavelló de Voleibol de Valldoreix. El recorregut és de 10.700 quilòmetres, amb punts d'avituallament.

Més info: La segona Marxa de la Salut de marxa nòrdica vol repetir el mig miler de participants

El 2017, 500 participants

Per segon any consecutiu -l'any passat hi van prendre part mig miler de persones-, el Club Muntanyenc Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, organitza aquesta activitat esportiva que forma part del calendari 2018 de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). És la 8a i última prova del Circuit Català.

Bany al Complex Esportiu EMD de Valldoreix

L'organització lliurarà als participants una samarreta commemorativa, un got reciclable i un buff. Els participants que demostrin tenir una bona tècnica rebran un diploma commemoratiu. Un cop acabi la prova, els participants podran banyar-se gratuïtament a la piscina del Complex Esportiu EMD de Valldoreix. També hi haurà un sorteig de regals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem