La Unió Esportiva Sant Cugat presenta les seccions agraint el suport dels patrocinadors

El president Vicenç Beltran ha destacat el "creixement, any rere any, de l'equip UESC-ASDI, amb més nois i noies. I creix humanament i esportivament"

La Unió Esportiva Sant Cugat ha presentat les seccions de bàsquet i tenis de taula, amb noves equipacions, per aquesta nova temporada 2018-2019. Ho ha fet aquest diumenge, 21 d'octubre, al matí, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, davant unes 300 persones, en un acte que ha estat amenitzat pel grup de batucada Baketomba de Molins de Rei.

Les millors imatges de la presentació.

28 equips de bàsquet, l'equip UESC-ASDI i 8 de tenis taula

La secció de bàsquet compta amb 28 equips: 18 masculins, 9 femenins i l'equip UESC-ASDI, integrat per persones amb discapacitats físiques i psíquiques. Els 18 conjunts masculins són 3 preinfantils, 2 infantils, 6 cadets, 4 júniors i 3 sèniors, i els 9 femenins són 1 preinfantil, 1 infantil, 3 cadets, 2 júniors i 2 sèniors. Dani José és, per segon any consecutiu, el director tècnic esportiu de la secció de bàsquet. El tenis de taula té 8 equips: 6 sèniors i 2 veterans.

PHOTO 2018 10 21 16 17 56

Un dels equips de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Els patrocinadors, clau en els projectes

En la presentació, Vicenç Beltran ha destacat la importància dels patrocinadors pel club: "Aquesta temporada hem aconseguit uns quants nous patrocinadors, i és molt important reconèixer la seva tasca perquè ens facilita molt la vida als clubs". Ortodoncia Sant Cugat és el patrocinador de la secció femenina; Catalana Occidente, dels 3 sèniors masculins, i Carnisseries Sagarra, de la secció de tenis de taula. Pròximament, el club segellarà un nou acord de patrocini amb Apialia Sant Cugat, que passarà a ser el patrocinador de la secció masculina de bàsquet, menys els 3 equips sèniors.

El president de la UE Sant Cugat també ha destacat el "creixement, any rera any, de l'equip UESC-ASDI, amb més nois i noies. I creix humanament i esportivament".

Noemí Sáez i Maite Suñol, a la junta directiva del club

Beltran també ha reconegut la tasca dels directius Joan Garcia, Joan Gallisà i Marc Pascual, que han deixat de ser directius del club i ha donat la benvinguda a les noves directives Noemí Sáez i Maite Suñol.

L'acte ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Marisol Colet, directiva de la Federació Catalana de Basquetbol i directora general de la Fundació del Bàsquet Català, i Vicenç Beltran, president de la Unió Esportiva Sant Cugat. També hi ha assistit Jose Luís Lolo, expresident de la UE Sant Cugat, i Antonio Gregorio, en representació de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

PHOTO 2018 10 21 16 17 59

Eloi Rovida, Oriol Quevedo i Vicenç Beltran. FOTO: Lali Álvarez

Eloi Rovira ha destacat en els parlaments "el projecte esportiu i social de qualitat" d'un club "amb un valor afegit molt i molt gran".

Rovira: "Les noves instal·lacions del nou Leonardo da Vinci s'estan endarrerint i ho lamentem molt"

També ha assegurat que "estem esperant amb candeletes el nou equipament esportiu del nou institut del Leonardo da Vinci, amb un nou pavelló 1, amb més pistes exteriors. S'està endarrerint i ho lamentem molt. Esperem que ben aviat pugueu començar a entrenar i competir".

Quevedo: "És un privilegi i honor haver-nos sumat en aquest projecte"

Oriol Quevedo, d'Ortodoncia Sant Cugat, ha afirmat que "és un privilegi i honor haver-nos sumat en aquest projecte i donar suport a l'esport base de la UE Sant Cugat".

La presentació ha finalitzat amb una exhibició de tenis de taula i de bàsquet.

PHOTO 2018 10 21 16 18 00

La presentació de la UE Sant Cugat ha estat amenitzada pel grup de batucada Baketomba de Molins de Rei. FOTO: Lali Álvarez

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem