Laura Brun: volant cap a noves experiències en l'elit del voleibol espanyol

La punta-receptora, de 21 anys, formada des dels 7 anys al Club Voleibol Sant Cugat fins a arribar al sénior, està vivint l'experiència de jugar lluny de casa

En les dues últimes temporades, Laura Brun Forcadell, formada des dels 7 anys en les categories de base del Club Voleibol Sant Cugat fins a arribar al primer equip, està vivint una nova experiència: jugar lluny de casa. La campanya 2017-2018 va defensar les samarretes de l'AD Algar Surmenor (Múrcia), equip que ara mateix és segon en el grup B de Superlliga 2, i del CVB Barça, segon en la Lliga Iberdrola, amb qui va compartir vestidor amb la seva germana Raquel.

Més info: Raquel Brun: la jugadora de voleibol que vol ser titular amb la selecció espanyola

No ha decidit on jugarà la pròxima temporada

Aquesta campanya 2018-2019 està jugant a l'ESD Granadas de Elche, que és desè en la màxima categoria estatal i lluita per evitar el descens. "A Elx m'hi trobo a gust, però encara no he decidit què faré la temporada que ve. Estic centrada a treballar al màxim i gaudir del voleibol", explica la jugadora de Mira-sol. La punta-receptora, de 21 anys, no descarta tornar algun dia al seu club, el CV Sant Cugat. "Però ara mateix no m'ho he plantejat", concreta.

Formada al CV Sant Cugat

Laura Brun va aconseguir un ascens a Superlliga amb el primer equip del CV Sant Cugat. Amb l'equip infantil del CV Sant Cugat, la santcugatenca va ser campiona de Catalunya i d'Espanya de Clubs en la temporada 2010-2011. Va guanyar l'estatal al pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona, en la seva primera participació en aquest campionat. Llavors, l'entrenador era Leo Passerine, el mateix que ara l'entrena a l'ESD Granadas de Elche. Amb la selecció catalana cadet ha guanyat dues vegades el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, i amb l'infantil, una. En la disciplina de vòlei platja també ha guanyat un estatal de seleccions amb la selecció catalana sub-17.

Laura Brun: "El voleibol és una manera de viure, un estil de vida"

Per a Laura Brun, el voleibol "és una manera de viure, un estil de vida, aprendre valors com l'esforç, el sacrifici, la superació dels teus límits, la il·lusió, formar part d'un equip, la companyonia, l'amistat, conèixer gent... Porto tota la vida jugant a voleibol. Faig el que m'agrada", assegura.

Les Brun, tres germanes boges pel voleibol

Les Brun són tres germanes que els apassiona el voleibol. La Raquel juga al CVB Barça, la Laura, a l'ESD Granadas de Elche, i la més petita, la Maria, de 13 anys, al CV Sant Cugat. "Em vaig aficionar al voleibol per la meva germana gran, que va anar a un campus i m'hi vaig enganxar", descriu. A Elx està estudiant amb una beca un cicle superior d'imatge pel diagnòstic, a AULACEM. A l'estiu, com altres anys, jugarà el Circuit Català de vòlei platja, i probablement ho torni a fer amb la seva germana Raquel com a parella de joc.

 
Comentaris

Destaquem