Les 5 Hores de Resistència de Ràdio Control tornen per Festa Major

El club d’auto modelisme i radiocontrol de Sant Cugat, l'RC Hobby Garden, ho farà al nou circuit Qgat Track Barcelona, el dissabte 27 de juny

El club d’auto modelisme i radiocontrol de Sant Cugat, l'RC Hobby Garden, organitzarà les 5 Hores de Resistència de Ràdio Control, el dissabte 27 de juny, en un dels actes de la Festa Major de Sant Cugat. La competició se celebrarà al nou circuit Qgat Track Barcelona, al Qgat Restaurant Events&Hotel, de les 17 a les 22 hores. Aquesta és la tercera edició consecutiva d'aquesta competició, tot i que en els dos primers anys es va fer al circuit del Garden Rocamora, on fins ara estava instal·lat el circuit.

Les 5 Hores de Resistència de Ràdio Control acolliran un màxim de 13 equips, i cada equip estarà integrat per un màxim de tres pilots. La cursa es corre de forma ininterrompuda, amb el mateix cotxe i l'únic que no pot canviar és el xassís. L'equip que aconsegueixi fer més voltes amb el buggy durant aquestes cinc hores en serà el guanyador.

L'única categoria que ha establert l'organització és la de buggy d'escala 1/10 amb tracció a la part posterior del cotxe. S'ha fet així perquè és la categoria més oberta i en la que els buggies consumeixen menys bateria (tenen menys pes) i on la mecànica és més senzilla.

Les inscripcions ja estan obertes

Carlos Rocamora, president del club esportiu RC Hobby Garden, que va néixer fa tres anys a Sant Cugat, ha assegurat al TOT Sant Cugat que és una cursa que tots els pilots desitgen que arribi cada any, ja que combina competició amb companyonia i treball en equip. Això la fa una prova molt especial.

L’entitat esportiva RC Hobby Garden ja ha obert les inscripcions, que s'han de formalitzar, presencialment, al circuit Qgat Track Barcelona. Per a més informació es pot contactar amb el telèfon 609 319 965.

L'RC Hobby Garden organitzarà al setembre dues proves del Campionat de Catalunya, de dues disciplines diferents.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem