Les germanes Pla i Isabel Rodríguez imparteixen un clínic de rugby

L'escola de rugby del CR Sant Cugat ha tingut aquest dissabte al matí tres convidades de luxe

Foto de família. FOTO: P. Fernández Foto de família. FOTO: P. Fernández
Les santcugatenques Bàrbara i Júlia Pla, i la basca Isabel Rodríguez, capitana de la selecció espanyola de rugby, han impartit aquest dissabte al matí, abans de la celebració del partit entre el CR Sant Cugat i Belenos RC, un clínic dirigit als alumnes de l'Escola de Rugby del club santcugatenc. Les tres jugadores internacionals han dividit els nens en grups per practicar els diferents aspectes del rugby i aportar-los la seva experiència.

Bàrbara Pla ha explicat al TOT Sant Cugat que "el CR Sant Cugat té una escola nombrosa" i que "per l'edat que tenen hi ha molt nivell però també ganes i il·lusió, que és el més important per seguir evolucionant". Les dos santcugatenques han coincidit que "és un gust i un honor tenir un club com aquest a la ciutat". De fet, la Júlia ha assegurat que d'haver hagut un equip femení quan elles van començar "segur que hauríem començat a jugar aquí".

Isabel Rodríguez, per la seva part, ha detallat que és "tot un luxe treballar amb aquests nois i noies, que són, de fet, el nostre futur". La basca, que ha jugat a Getxo durant tota la seva carrera –una ciutat que tradicionalment ha destacat sempre pel rugbi– ha assegurat que l'ha "sorprès que un club tant jove com aquest tingui una escola tant nombrosa. Es nota que s'estan fent les coses bé".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem