Les juniors de gimnàstica estètica acaben la temporada entre els millors equips del món

La secció d'estètica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s'adjudica els Jocs dels Països Mediterranis i queda en la 7a posició de la 3a fase de la Copa del Món

L'equip junior de la secció del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va participar, del divendres 26 d'octubre al diumenge 28 del mateix mes a París, en un campionat que computava per a dues competicions: els Jocs dels Països Mediterranis i la 3a fase de la Copa del Món, assolint una 1a i 7a posició respectivament.


L'equip entrenat per Tania Muller va assolir la classificació en aquesta competició després de la 3a posició en la 3a fase final de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup celebrada el darrer juny a Sant Cugat. Amb això, les santcugatenques eren una de les 4 espanyoles amb plaça per participar.


Un cop a París, l'equip junior de la secció d'estètica del club santcugatenc va aconseguir la classificació per a ambdues finals, després de superar les fases preliminars dels 2 tornejos celebrades dissabte 27 d'octubre. 


Amb tot, les santcugatenques s'alçaven en la 1a posició dels Jocs dels Països Mediterranis, per damunt d'equips d'Espanya, Itàlia i França, mentre certificaven una 7a posició de la 3a fase del Copa del Món, un campionat amb presència d'equips de Rússia, Estònia, Canadà, Itàlia, Finlàndia i Espanya.


A més, l'equip té plaça per a disputar la 4a fase de la Copa del Món i final a Brasil, tanmateix, per una qüestió econòmica, el club santcugatenc ha decidit no participar. Per a Tania Muller, coordinadora d'estètica del club i entrenadora de l'equip junior: "Són uns resultats molt positius i per a nosaltres és un molt bon final de temporada".


L'equip junior va començar la temporada amb dubtes. Després de la retirada de moltes gimnastes el darrer any, un cop finalitzats els Europeus a Bulgària, l'entitat santcugatenca es va veure amb la necessitat d'ajuntar 2 equips. "Al principi va ser complicat. Les noies tenien les seves retinències. No obstant això, hem assolit els nostres objectius: crear un únic equip i fer pinya tant dins com fora del camp", assegura Tania Muller.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem