Lluís Fernández Alà demana la convocatòria urgent d'eleccions al Barça

El santcugatenc és exportaveu de Demòcrates Sant Cugat i precandidat a les pròximes eleccions del FC Barcelona

El santcugatenc Lluís Fernández Alà, exportaveu de Demòcrates Sant Cugat i actual precandidat a les eleccions del Barça, s'ha pronunciat amb una nota pública difosa per Mundo Deportivo poques hores després la contundent desfeta del Barça contra el Bayern de Munich per 2 a 8 a la Champions League. En aquest comunicat reclama eleccions urgents, defensa la seva candidatura amb el tècnic García Pimienta com entrenador del primer equip i aposta pels jugadors del planter per redreçar el rumb de l'entitat blaugrana.

Més info: Lluís Fernández, nou candidat a la presidència del FC Barcelona

 

L'empresari de Sant Cugat comença la nota mostrant la seva confiança amb la capacitat de la seva candidatura per fer tornar els èxits al club: "aspirem a reflotar el club, és aprendre dels errors i mirar el futur amb el convenciment que tornarem a ser el club més respectat i admirat a Europa i al món".

Fernández Alà és mostra crític amb l'actual Junta directiva del FC Barcelona i demana que es convoquin eleccions de forma urgent: "l'actual junta té tota la responsabilitat d'escoltar la veu del soci. No és seriós esperar el dilluns per convocar una reunió que hauria d'haver convocat avui". "Gerard Piqué va demanar canvis estructurals que nosaltres entenem com la convocatòria urgent d'eleccions".

En el penúltim paràgraf del comunicat defensa la feina de l'entrenador del Barça B García Pimienta, el situa com un home de la confiança de la seva candidatura, el qualifica de "nou Guardiola" i el defineix com "un home de la casa que coneix perfectament la plantilla i els jugadors estan amb ell".

Lluís Fernández Alà acaba la nota recordant el lema de la seva candidatura: "passió, seny i pedrera és el lema de la nostra precandidatura, una precandidatura formada per socis i sòcies amb ànima culer".

 
Comentaris

Destaquem