Lluís Macià, nou entrenador del primer equip del Sant Cugat Esport FC

Jose Alcaraz va comunicar al club fa tres setmanes que no continuaria a l'entitat

Lluís Macià Gómez és el nou entrenador del primer equip del Sant Cugat Esport FC. Macià, de 31 anys, substitueix en el càrrec a Jose Alcaraz, entrenador d'aquest conjunt les últimes temporades. El nou tècnic, que complirà la seva cinquena temporada al Sant Cugat, ha dirigit enguany el cadet A del club, i l'ha mantingut a la Divisió d'Honor. Amb el cadet A, Macià l'ha ascendit de Primera Divisió a Preferent, i de Preferent a Divisió d'Honor. També ha guanyat tres lligues amb equips alevins del club, i amb l'aleví A ha ascendit de Primera Divisió a Preferent.

Macià ha assegurat al TOT Sant Cugat que "seguiré el projecte del club, que vol que en tres o quatre temporades el primer equip estigui format per jugadors de la ciutat".

Abans d'aterrar al Sant Cugat va entrenar al CF Sant Feliu de Codines, a la Gramenet (8 temporades dirigint equips benjamí i aleví), al CE Mercantil i al RCD Espanyol, com a entrenador ajudant d'equips infantil i cadet.

Perfilar la plantilla 2017-2018

A partir d'aquest dimarts, 30 de maig, quan es reunirà per primera vegada amb els jugadors, Macià començarà a perfilar la nova plantilla 2017-2018 del Sant Cugat Esport FC. "Tots els jugadors que vulguin seguir ho podran fer, amb algunes condicions", ha assegurat. El tècnic de Sant Feliu de Codines ha reconegut que "ja he establert contactes amb alguns jugadors per fitxar-los".

El segon entrenador de Lluís Macià serà l'uruguaià Fernando Pisani. La resta de membres del cos tècnic (tercer entrenador, preparador físic, càmera, entrenador de porters i delegat) encara està per concretar, tot i que podrien seguir els que hi ha ara.

El Sant Cugat Esport FC ha fet públic el nomenament de Lluís Macià com a nou entrenador del primer equip aquest diumenge, 28 de maig, després que el primer equip s'hagi assegurat la permanència a Primera Catalana en l'última jornada de lliga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem