Malestar del PHC Sant Cugat pel mal funcionament de les dutxes del pavelló 2

Des del club assenyalen que repetidament hi ha equips que no es poden dutxar perquè no surt aigua o surt gelada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es mostra indignat amb el mal estat dels vestidors del pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler i és que segons el club, són diferents els equips que cap de setmana rere cap de setmana no en poden fer ús. D'aquesta manera, els principals problemes que s'indiquen són, principalment, la mancança d'aigua o la temperatura d'aquesta.

Ja són diferents equips els quals, un cop acabat el partit, han hagut de marxar sense poder dutxar-se, com és el cas del CP Manlleu o l'HC Telecable, ambdós conjunts de l'OK Lliga Femenina. "Estem a l'elit i com a ciutat estem donant molt mala imatge" apunta Raimon Casas, president del club santcugatenc. A més, segons Casas, hi ha diferents problemes: "Les dutxes funcionen amb un botó que l'has d'estar prement tota l'estona, tot i que està molt amunt per als jugadors del planter. D'altra banda, moltes vegades ni surt aigua o surt congelada".

Des del PHC Sant Cugat es queixen també que no se'ls hi ofereixi cap alternativa: "El darrer cap de setmana vam sol·licitar fer ús de les dutxes del pavelló 1, del pavelló 3 i de l'EuroFitness, però ens van dir que no era possible i només ens van oferir un vestidor del pavelló 1 al cap d'una estona, quan les rivals ja havien marxat". És per tot això, que el president del club vermell-i-negre demana una alternativa "perquè els socis, rivals i ciutadans que paguem els nostres impostos podem tenir un vestidor com mereix".

Amb tot, Francesc Carol (ERC Sant Cugat), regidor d'Esports de l'Ajuntament, ha demanat disculpes i lamenta la situació: "Sant Cugat ha de donar una imatge i no ens podem permetre aquests errors. Estem pressionant el gestor perquè doni una solució en la incidència i preguem que quan hi hagi una avaria s'ofereixi de manera prèvia els vestidors de l'EuroFitness o del pavelló 1. Hem de buscar solucions proactives i hem demanat al gestor que compleixi la immediata reparació".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem