Malestar del Rugby Sant Cugat per no poder utilitzar el camp pel retard en les obres

El club santcugatenc ha hagut de suspendre el seu Torneig BDO i pateix pel debut en les competicions dels seus primers equips

El Club de Rugby Sant Cugat es troba sense camp de joc, i és que des del retorn dels seus equips a la pretemporada, el club blau-i-negre no pot utilitzar el camp principal de la ZEM La Guinardera. El principal problema és el retard en les obres de la pista d'atletisme de l'equipament santcugatenc, unes obres les quals tenien la previsió d'acabar a l'agost.

Les obres que s'estan realitzant tenen per objectiu canviar el tartan de la pista d'atletisme. "És una reclamació de fa molts anys del Club Muntanyenc Sant Cugat, i és que tot i que no és una pista antiga, la pintura que es va utilitzar tenia un efecte corrosiu que feia que el granulat saltés. El propòsit, així, és tenir una pista d'atletisme de qualitat a Sant Cugat" explica el regidor d'Esports, Francesc Carol (ERC Sant Cugat). El problema, segons ha assenyalat Carol, és que un cop rebut el material (que també va patir un retard), la forta pluja que va caure el darrer dimecres 31 d'agost va afectar les obres: "Són imponderables que no són ni culpa de l'Ajuntament ni culpa de l'empresa concessionària".

Per la seva banda, el president del Club de Rugby Sant Cugat, Miguel Pelayo, indica que els hi han notificat endarreriments constants i que pateixen per no poder arribar a l'inici de la competició: "Ja vam patir limitacions en el campus d'estiu, hem hagut de suspendre el nostre Torneig BDO, en el qual venien convidats el CR Cisneros i el Rugby Turia, i ara tenim por que no estigui llest en el debut dels nostres equips a les competicions".

És per això, que des de l'entitat blau-i-negre estan buscant alternatives, com fer entrenaments a La Farga o sol·licitar altres camps de joc de Catalunya, com el Camp de Rugby de La Mar Bella de Poble Nou o l'Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi. "Nosaltres volem seguir fent rugbi i estem buscant solucions mentre les obres es troben aturades" afegeix Pelayo.

Amb tot, el regidor d'Esports ha volgut transmetre calma al CR Sant Cugat: "Estem buscant llocs per poder donar resposta a aquesta problemàtica i que el club es vegi el menys afectat. A més, en un futur, volem convertir la pista poliesportiva de la ZEM La Guinardera (la pista del costat del camp de rugbi) en una pista oficial de rugbi, i evitar així la distància de l'actual amb la graderia".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem