Malla i CEEC guanyen el campionat d’Espanya de Horseball a Can Caldés

En la categoria masculina, l’equip de Malla venç al CEEC de Cardedeu, el vigent campió. En la femenina, el CEEC supera per un gol a les Alforges de Banyoles

L’Hípica Can Caldés ha acollit des de divendres 24 fins aquest diumenge 26 de juliol el IX Campionat d’Espanya de Clubs de Horseball d’elit. Ha estat la primera vegada que el club santcugatenc, que des de fa dos anys té secció de horseball, organitza un campionat d’aquesta categoria. Fa un mes va acollir també el campionat estatal sub-16.

Els vencedors han estat enguany el Malla en la categoria masculina, i el CEEC en la categoria femenina. El Malla ha aconseguit el seu segon trofeu de la seva història després de vèncer al vigent campió i gran favorit, el CEEC. Un CEEC que en les darreres vuit edicions només havia perdut en una. Pel que fa a les noies, la final entre CEEC i Alforges de Banyoles ha estat molt emocionant i no s’ha decidit fins gairebé l’últim minut. Finalment, el CEEC ha estat el vencedor.

En la competició han participat el CEEC, el Malla, El Serrat de Moià, El Garrotxa, l'Hípic GT de Folgueroles, el Club Horseball Palencia i la Federación de Hípica de Madrid. En la categoria femenina hi han participat el CEEC, les Alforges de Banyoles, el Chea, El Serrat de Moià i el Club Horseball Palencia.

Un campionat de prestigi

El Campionat d’Espanya de Clubs de Horseball d’elit ha mobilititzat prop de 500 persones i s’han desplaçat fins a Sant Cugat al voltant de 100 cavalls. L’acollida, per part del públic, ha estat molt positiva: “Ha estat una experiència molt interessant”, explica el president del Club Esportiu Equus Can Caldés, Pere Xercavins. “Penso que per la ciutat també és prou interessant acollir una competició d’aquest nivell. Ha estat un gran èxit”.

D’altra banda, Pere Xercavins ha confirmat que la pròxima temporada la secció de horseball del club estarà dirigida per l’olotí Marià Clavell, qui el mes de febrer va ser reconegut com a segon millor jugador de horseball del món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem