La Malla guanya l'estatal sub-16 de horseball a l'Hípica Can Caldés

L'Hípica Can Caldés també organitzarà, del 24 al 26 de juliol, el Campionat d'Espanya de Horseball d'Elit i Femení

L'equip Malla s'ha adjudicat a les instal·lacions de l'Hípica Can Caldés el Campionat d'Espanya de Horseball de Ponis en la categoria sub-16. El conjunt osonenc ha superat en la final l'Hípic GT de Folgueroles, per 9 punts a 8. En el partit pel tercer i quart lloc, Les Alforges de Banyoles han guanyat (10-4) a La Devesa dels Bous de Camprodon. En les semifinals, l'Hípic GT ha derrotat (12-6) La Devesa dels Bous, i Maia ha superat (8-6) a Les Alforges.

El conjunt de la Malla, actual campió de la Lliga Catalana serà l'equip que jugarà la Champions League de Horseball sub-16, el 18 i 19 de juliol, a Torí.

Ara, el Campionat d'Espanya d'Elit i Femení

L'Hípica Can Caldés ha acollit aquest estatal. FOTO: Lali Puig

En la seva clara aposta pel foment del horseball a Sant Cugat, l'Hípica Can Caldés també organitzarà, del 24 al 26 de juliol, el Campionat d'Espanya de Horseball d'Elit i Femení.

El Club Esportiu Equus Can Caldés ja va acollir el passat 1 de març, per primera vegada, la novena jornada de la Lliga Catalana de Horseball. Es van jugar un total de 12 partits, amb 24 equips de diferents poblacions catalanes, en les categories elit; 1a, 2a i 3a Divisió; Femení; i sub-10, sub-12 i sub-14. L’equip de Can Caldés va guanyar el seu partit (3-1) davant La Foixarda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem