El Marianao Poblet UD, primer objectiu del Valldoreix FC per lluitar per l'ascens

El Valldoreix FC queda enquadrat en el grup 3B de 2a Catalana i evita els cocos de grup, podent lluitar per l'ascens a 2a Catalana

La Federació Catalana de Futbol va fer oficials els calendaris de la pròxima temporada, el divendres 24 de juliol, i el conjunt masculí del Valldoreix FC ja coneix els seus rivals, després de quedar enquadrat en el grup 3B de 2a Catalana.

Amb això, els valldoreixencs iniciaran la competició jugant a domicili a casa del Marianao Poblet UD, el dissabte 3 d'octubre i en la 2a jornada rebran la visita del CE Òdena. Així analitza José Andrés Vargas l'inici de competició: "El Marianao Poblet UD és un equip que ja ens va posar problemes la darrera temporada i que és molt competitiu".

 

Més info: José Vargas dirigirà per 6a temporada al Valldoreix FC

A més, el Sant Andreu de la Barca Agrupació (a fora), la UE Sant Joan Despí (a casa), el CD Almeda (a fora), el CD Fontsanta-Fatjó (a casa), el CF Molins de Rei (a fora), el CE Olimplíc Can Fatjó (a casa), la UD San Mauro (a fora) i l'Atlètic Junior FC (a fora) seran els partits dels valldoreixencs durant la primera volta. D'altra banda, el Valldoreix FC descansarà en la jornada 10 de competició.

Enguany, el grup 3 s'ha dividit en dos subgrups. Així doncs, mentre els 4 primers de cada grup lluitaran per l'ascens, els darrers s'enfrontaran per evitar el descens. "El nostre objectiu és intentar estar amunt i que no ens vinguin males dinàmiques. Hi ha poc marge de temps pels errors. Volem acabar entre els 4 primers i creiem que és possible" explica Vargas.

Més info: Juan Lizarritury i Marçal Boira, incorporacions del Valldoreix FC

A més, el tècnic ha analitzat els equips amb els quals han quedat enquadrats: "És un grup molt maco, amb equips que els i agrada el futbol i són molt esportius. Qualsevol pot quedar entre els 4 primers. D'altra banda, hem evitat equips amb molta fortalesa econòmica", després d'evitar cocos com l'Atlètic Prat Delta, la UD Unificación Bellvitge o la UE Sitges, classificats entre la 2a i la 4a plaça la darrera temporada.

Amb tot, 22 jornades separen al Valldoreix FC de saber si competirà per les posicions d'ascens o per la permanència en aquest nou format de lliga, un format el qual els valldoreixencs tancaran el 14 de març davant de l'Atlètic Junior FC en el derbi santcugatenc d'aquesta temporada.

 
Comentaris

Destaquem