Mariona Munné, primera jugadora de la UESC en jugar un europeu

Amb només 12 anys, la santcugatenca disputa l'Euro Mini Champ's de tennis taula, disputat a França entre el 24 i 26 d'agost, i certifica una 25a possició entre les millors 60 palistes d'arreu d'Europa

Mariona Munné, santcugatenca de 12 anys de la Unió Esportiva Sant Cugat, va aconseguir una meritòria 25a posició en l'Euro Mini Champ's de tennis taula d'Estrasburg, França. La palista ha jugat en la categoria aleví femení, una categoria en la qual han participat 60 jugadores d'arreu d'Europa i en la que han estat convidades les seleccions de Japó i Estats Units, augmentant el nivell de joc.

En les rondes prèvies, les palistes van quedar enquadrades en grups de 3-4 jugadores. En finalitzar cada fase de grups, van disputar-se tres, l'última jugadora classificada quedava eliminada i passava a jugar la fase de consolació. En la darrera fase de grups, la santcugatenca es classificava com a primera, certificant així la seva presència al quadre final, on quedaven les 32 millors jugadores.

En el primer partit del quadre final, Mariona Munné es va enfrontar a la palista hongaresa Nora Tanacs. Tanmateix, la rival va ser superior i va guanyar el partit per 3 a 0. En el següent enfrontament, per jugar-se la 17a posició, la santcugatenca es va veure amb possibilitats de vèncer, però els nervis la van trair i va acabar perdent vers l'holandesa Tanya Misconi 3 a 1.

En els darrers partits, els que es disputava la 25a posició, la santcugatenca va guanyar a la bielorussa Svetlana Gridina per 3 a 2, a l'americana Ann-Ping Shangguan, també per 3 sets a 2, i a l'ucraïnesa Anastasia Khachaturova per un contundent 3 a 0, certificant la meritòria 25a posició.

Amb tot, el seu entrenador a la UESC i en el campionat, Josep Antón: "Estem molt contents per la fita assolida. En els darrers anys, la pedrera del club ha pujat amb molt nivell i estan tenint resultats molt destacats. Mariona Munné, a més, ha fet història: és la primera jugadora del club en anar a un europeu i ha assolit de sobres l'objectiu marcat, classificant-se en el quadre final".