Marta Marrero, subcampiona de la prova del World Padel Tour a Andorra

Amb el que va de la temporada 2018, la jugadora de pàdel de Sant Cugat, 5a al rànquing mundial, ha guanyat un títol i ha estat dues vegades subcampiona

La jugadora de pàdel de Sant Cugat Marta Marrero, 5a al rànquing mundial, ha estat subcampiona del Vallbanc Andorra La Vella Open, prova del circuit del World Padel Tour (WPT). En la final, Marta Marrero-Alejandra Salazar han perdut amb les germanes bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto, parella número 1 al rànquing mundial, per 6-7, 7-6 i 4-6. El Vallbanc Andorra La Vella Open s'ha jugat del 20 al 26 d'agost, a Andorra.
 

L'evolució al Vallbanc Andorra La Vella Open

En semifinals, Marrero i Salazar han superat a Lucía Sainz-Gemma Triay, per 6-7, 7-5 i 3-6, la parella que en la primera prova del WPT va privar a Marrero-Salazar aconseguir el títol, a l'Estrella Damm Catalunya Master. Abans de jugar la final, Marrero-Salazar han eliminat a Niela Brito-Aranzazu Osoro (6-1 i 6-1) en quarts de final, i a Ana Catarina Nogueira-Delfina Brea Senesi (6-4 i 7-5) en vuitens de final.

Aquesta temporada 2018, Marta Marrero, de 35 anys, ja ha aconseguit un títol al WPT. Va ser a l'Estrella Damm Alicante Open, el 8 d'abril, quan en la final, Marrero-Salazar es van imposar a les germanes Sánchez Alayeto, Majo i Mapi, per 6-3 i 7-6.

La pròxima prova del WPT és la Lugo Open i es jugarà del 5 al 9 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem