Marta Marrero, campiona de la segona prova del circuit del World Padel Tour 2018

La palista de Sant Cugat ha guanyat l'Estrella Damm Alicante Open. L'última vegada que va aixecar un títol del World Padel Tour va ser el novembre de 2016, a Bilbao

Marta Marrero, de Sant Cugat, s'ha adjudicat la segona prova del circuit del World Padel Tour (WPT), l'Estrella Damm Alicante Open, aquest diumenge, 8 d'abril, al matí. En la final, Marta Marrero-Alejandra Salazar s'han imposat a les germanes Sánchez Alayeto, Majo i Mapi, per 6-3 i 7-6. En semifinals, Marrero i Salazar han superat a Gemma Triay-Lucía Sainz, per 2-6 i 4-6, la parella que en la primera prova del WPT va privar a Marrero-Salazar aconseguir el títol, a l'Estrella Damm Catalunya Master. Amb anterioritat, Marrero-Salazar han eliminat a Cata Tenorio-Beatriz González (6-1 i 6-3), en quarts de final, i a Alba Galán-Mari Carmen Villalba (6-4 i 6-2), en vuitens de final.

Marta Marrero: "Hem recuperat sensacions passades"

Marta Marrero ha assenyalat en declaracions al TOT Sant Cugat que "estic molt contenta per aquest títol. Hem jugat un partidàs, amb molta confiança i seriositat. Estic contenta, sobretot, perquè hem recuperat la nostra esència, sensacions passades". Marrero, de 35 anys, és ara 5a al rànquing mundial.

Marta Marrero ha tornat a guanyar una prova del WPT, després de fer-ho per última vegada el novembre de 2016, a Bilbao, tot i que el 2017 va ser 7 vegades finalistes de torneigs del WPT.

Marta Marrero-Alejandra Salazar tornaran a la competició en la tercera prova del WPT, del 30 d'abril al 6 de maig, a Saragossa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem