La medallista Ona Carbonell donarà el tret de sortida de les SC Trade Center Talks

Totes les xerrades seran gratuïtes i estan obertes a totes les persones que vulguin conèixer el paper de les dones al món d'esport de primer nivell

La primera xerrada SC Trade Center Talks que se celebrarà a Sant Cugat tindrà com a ponent destacada la doble medallista olímpica, Ona Carbonell. La primera edició de la SC Trade Center Talks se celebrarà el pròxim dijous, 19 de gener a les 18.15 hores, a les instal·lacions del SC Trade Center i portarà per títol La Maternitat i s'emmarca en el primer cicle de conferències d'aquest 2023, que girarà entorn 'Dones a l'esport'.

  Inscriu-te ara!


A Carbonell l'acompanyaran Anna Comet, atleta professional de trail, periodista i entrenadora, i la santcugatenca Maria Manén, membre del DSV Club Voleibol Sant Cugat. Les xerrades que estan organitzades pel SC Trade Center Talks, Cercle de Mares Qgat i M&M Crew i el TOT Sant Cugat és Media Partner, seran conduïdes pel periodista i comunicador Marc Martín. Les SC Trade Center Talks són obertes i gratuïtes i les persones que vulguin assistir ho podran fer inscrivint-se aquí.

 

Més sobre les SC Trade Center Talks

Les SC Trade Center Talks és un cicle de conferències que vol donar veu a les dones esportistes perquè exposin les seves experiències i vivències a l'esport d'elit i alhora compaginen aquesta exigència amb la seva vida privada. Les xerrades ajudaran a donar a conèixer amb més detall el paper de les dones al món d'esport de primer nivell, com viuen i com se senten. Les SC Trade Center Talks compten amb el patrocini de Porsche i la col·laboració d'Elia Garden, Teca Sàbat i Crossfit Lynx.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem