Més robatoris als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

L'última víctima, l'àrbitre de futbol sala Carles Garcia Farrer, a qui els lladres han robat la cartera i el telèfon mòbil

Una altra vegada, uns lladres han entrat als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i s'han endut objectes de valor. En aquesta ocasió, la víctima ha estat l'àrbitre de futbol sala Carles Garcia Farrer, que el dissabte 1 de desembre va xiular dos partits del Futbol Sala Sant Cugat en les categories infantil i sènior. En aquesta ocasió, els lladres han robat la cartera i el telèfon mòbil del col·legiat, que hauria presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat.

Si no hi ha hagut cap altre robatori abans, l'última vegada que els lladres van entrar en algun dels vestidors del Pavelló 3 va ser el diumenge, 4 de novembre, durant la segona meitat del partit d'handbol de Lliga Catalana entre els equips del Club Handbol Sant Cugat i l'H. Sant Quirze. Els lladres van forçar una de les dues portes d'accés a un dels vestidors del Pavelló 3 i se'n van endur diferents objectes de valor, com diners en metàl·lic, targetes de crèdit i telèfons mòbils. En aquesta ocasió, els grans perjudicats van ser els jugadors de l'Handbol Sant Quirze, que van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra.

El Club Handbol Sant Cugat i el Futbol Sala Sant Cugat, els més perjudicats
En els últims mesos, els vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler estan sent víctimes de diferents robatoris per uns individus. Els clubs esportius que més estan patint aquesta desagradable situació són el Club Handbol Sant Cugat i el Futbol Sala Sant Cugat. Des del passat 14 de setembre, el CH Sant Cugat o els seu adversaris (juvenil Sant Joan Despí i sènior Sant Quirze) han patit quatre robatoris, mentre que el FS Sant Cugat també ha patit un robatori en un dels vestidors.

El TOT Sant Cugat ha contactat amb el servei de premsa de l'Ajuntament de Sant Cugat perquè Xavier Tizón, regidor d'Esports, analitzés la situació i detallés quines són les mesures que té previstes emprendre per solucionar aquesta problemàtica. Tizón, però, ha preferit no fer declaracions.

La gestió dels tres pavellons municipals de la ZEM Rambla del Celler van a càrrec de l'empresa Eurofitness Sant Cugat, tot i que són de titularitat de l'Ajuntament de Sant Cugat.


Més informació
 
Comentaris

Destaquem