Miquel Martínez, protagonista als Premis Esport en Marxa

La Nit de l'Esport, que organitza Cugat.cat, ha comptat amb un centenar de persones

Un centenar de persones han assistit aquest divendres, 11 de desembre, al vespre, en la 19a edició dels Premis Esport en Marxa, que organitza el grup de comunicació multimèdia municipal Cugat.cat. L’acte s’ha celebrat a la Sala d'Actes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. S’han distingit els millors esportistes, entrenadors, directius i clubs de Sant Cugat ded l’última temporada, la 2014-2015.

Els premiats

Miquel Martínez, premi a tota una trajectòria. FOTO: Lali Puig

Els 9 guardonats han estat:

-Premi a tota una trajectòria: Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat Durant vuit temporades.

-Millor esportista de l'any: Didac Salas (atleta).

-Millor projecció exterior: David López (jugador de futbol del Nàpols).

-Millor equip sènior: Club de Rugby Sant Cugat.

-Millor equip júnior: equip infantil femení d’hoquei sobre herba del Junior FC.

-Millor entrenador/a: Guillem Pérez.

-Millor promoció de la base: Secció d’hoquei sobre herba del Junior FC.

-Millor direcció esportiva: Patí Hoquei Club Sant Cugat.

-Millor projecció social: Torneig Força Miquel de pàdel.

El jurat

Didac Salas, millor esportista de l'any. FOTO: Lali Puig

La Nit de l'Esport de Sant Cugat, que ha presentat la periodista Marina Romero, ha estat presidida per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Carles Combarros, director del Centre d’Alt Rendiment (CAR), i Juanmi Fernández, director accidental de Cugat.cat. L'acte ha comptat amb l’actuació del grup Veus de Gospel de Sant Cugat.

Els nou guanyadors d'aquests 19ns Premis Esport en Marxa ja es van decidir el passat 11 de novembre. Ho va fer el jurat d'aquests premis, entre les 51 propostes que van elaborar Cugat.cat, TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

Els membres del jurat dels 19ns Premis Esport en Marxa són set: Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavi Requeno, director de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat; Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat; Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat, i Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat i del Diari de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem