Mobles Majik renova la seva fidelitat amb el Sant Cugat Esport FC

La botiga de santcugatenca és el patrocinador dels 24 equips de futbol 7 del club vermell-i-negre

La botiga de Sant Cugat, Mobles Majik és, per segona temporada consecutiva, el patrocinador dels 24 equips de futbol 7 del Sant Cugat Esport Futbol Club. Aquests són 2 patufets, 6 prebenjamins, 8 benjamins, 7 alevins i un prebenjamí-benjamí femení. Aquest divendres, 11 de novembre, s'ha fet a la ZEM Jaume Tubau la fotografia oficial de Mobles Majik amb l'equip prebenjamí-benjamí femení, conjunt que aquesta temporada 2016-2017 també comptarà amb el patrocini d'aquesta empresa santcugatenca.

Toni Rabascall, fundador de Mobles Majik, empresa que el 2017 celebrarà el seu 25è aniversari, ha assenyalat que "ens hem bolcat amb el centenari del Sant Cugat Esport FC. 100 anys no es fan cada dia. A més, aquesta temporada també patrocinarem l'equip prebenjamí-benjamí femení, que em fa molta il·lusió". Mobles Majik ja fa deu temporades que col·labora amb el club vermell-i-negre i també ha estat el patrocinador de la Festa de Nadal.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, ha assegurat que "el patrocini de Mobles Majik és dels patrocinadors més rellevants que ha tingut el club. Ara és el més important".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem