Natalia Garcia ofereix una masterclass al Club Gimnàstica Sant Cugat

La gimnasta de l'equip espanyol absolut de rítmica, que torna a competir per l'entitat esportiva local, es prepara, ara, amb l'entrenadora santcugatenca Mónica Viñals

Natalia Garcia Timofeeva, gimnasta de referència de l'equip espanyol absolut de rítmica, ha ofert una masterclass al Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, entitat que, després de molts anys, torna a defensar. En 2 sessions, de matí i tarda, a la Sala Canigó, Garcia, de 24 anys, ha impartit aquest dissabte, 19 de gener, una classe a 80 gimnastes nascudes entre els anys 2011 i 2004 de diferents clubs catalans, com el Montmeló Associació de Rítmica, el CE VilaRítmica Dreams o l'AE Can Deu. Les gimnastes també li han fet preguntes i s'han endut autògrafs de la gimnasta internacional. Aquesta mateixa activitat ja es va fer el passat 4 de gener amb 120 noies del Club Gimnàstica Sant Cugat.

Mónica Viñals, nova entrenadora de Natalia Garcia

Després de 15 anys, la gimnasta de Terrassa -ara viu a Calafell-, torna a competir des del passat mes de setembre pel Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, en les competicions estatals. Cal recordar que Natalia Garcia va formar-se en la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat -ara Club Gimnàstica Sant Cugat-, dels 5 als 9 anys. La nova entrenadora de la gimnasta és la santcugatenca Mónica Viñals, que també és la coordinadora de l'àrea d'escola base i projecte esportiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. En l'estructura tècnica, Garcia també compta amb les entrenadores russes Katia Dmintieva (coreografia) i Katia Pankova (tècnica).

 
Masterclass rítmica de Natalia Garcia esport femení sant cugat gimnàstica42

La santcugatenca Mónica Viñals, nova entrenadora de la gimnasta Natalia Garcia. FOTO: Paula Galván

 

 

 

Ja recuperada de la intervenció als malucs

Després de passar pel quiròfan per resoldre una lesió als dos malucs els mesos de novembre i desembre del 2017 i fer la corresponent rehabilitació durant el 2018, Natalia Garcia tornarà a l'alta competició participant a partir del 9 i 10 de febrer en la lliga italiana.

El calendari del 2019

Durant aquest 2019, els campionats més importants en què prendrà part Garcia són el Mundial, al setembre a Bakú (Azerbaidjan), en el que buscarà la classificació pels pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020; el Campionat d'Europa, al maig; les proves de la Copa del Món i el Grand Prix, entre d'altres.

Masterclass rítmica de Natalia Garcia esport femení sant cugat gimnàstica17

Masterclass rítmica de Natalia Garcia esport femení sant cugat gimnàstica17

Natalia Garcia: "L'objectiu d'aquest 2019 és aconseguir la classificació pels Jocs Olímpics del 2020"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Natalia Garcia ha explicat que "em trobo molt bé de la lesió, al gener vaig anar a València a ensenyar els nous exercicis a la federació espanyola i els hi van agradar molt. La federació està contenta amb mi i amb el meu rendiment. L'objectiu d'aquest 2019 és aconseguir la classificació pels Jocs Olímpics del 2020".

Natalia Garcia va començar al Club Gimnàstica Sant Cugat

Natalia Garcia va iniciar-se a la gimnàstica rítmica als 5 anys, en la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat -ara Club Gimnàstica Sant Cugat- i als 9 anys va ingressar becada al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, on continua preparant-se. En l'actualitat, el Club Gimnàstica Sant Cugat compta amb prop de 300 gimnastes i la gestió esportiva de 5 escoles de Sant Cugat.

Masterclass rítmica de Natalia Garcia esport femení sant cugat gimnàstica2

Natalia Garcia ha ofert una masterclass a 80 noies de diferents clubs de Catalunya. Paula Galván

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem