Neix a Sant Cugat la Cursa Solidària Contra el Càncer Metres de Vida!

L'organitzarà l'empresa local Teampartners el dissabte 2 de juny, a la nit, i la recaptació anirà íntegrament a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Catalunya

L'empresa Teampartners de Sant Cugat organitzarà el dissabte 2 de juny, a la nit, la primera edició de la Cursa Solidària Contra el Càncer Metres de Vida!. La recaptació d'aquesta prova atlètica anirà íntegrament a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Catalunya. Es tracta d'una cursa solidària oberta a tothom i en la que s'hi podrà participar en les proves de 5 o 10 quilòmetres, amb sortida i arribada al Casal de Mira-sol. També hi haurà una cursa infantil, amb un traçat d'1 quilòmetre, que començarà a les 20.15 hores. Les altres dues proves de 5 i 10 quilòmetres ho faran a les 20.30 hores.

Les inscripcions, a partir del dimecres 2 de maig

Les inscripcions s'obriran el pròxim dimecres 2 de maig i es podran formalitzar al web de Teampartners. Les proves de 5 i 10 quilòmetres tindran un cost de 15 euros, i l'infantil, de 5 euros. La inscripció inclou la bossa del corredor, un entrepà de botifarra i una beguda, servei de guarda-roba i concerts de dos grups de música.

La presentació oficial de la Cursa Solidària Contra el Càncer Metres de Vida! Tindrà lloc el dimecres 2 de maig, a les 17.30 hores, a l'Aula Magna de l'Escola Universitària Gimbernat i Tomàs Cerdà. A l'acte hi assistirà un representant de l'Ajuntament de Sant Cugat; Enric Sirvent, representant de l'Escola Universitària Gimbernat i Tomàs Cerdà; Reyes Estévez, exatleta d'elit; el Doctor Josep Tabernero, director del VHIO (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia) i president de l'ESMO (European Society for Medical Oncology); Esther Alòs, en representació de l'AECC Catalunya, i Xavi Requeno, gerent de Teampartners.

Conferència del Doctor Josep Tabernero

El prestigiós Doctor Josep Tabernero oferirà la xerrada "Hàbits saludables i esport" el divendres 18 de maig, a les 19.30 hores, al claustre del Monestir de Sant Cugat. Tabernero és una prestigiosa figura reconeguda arreu del món per la seva recerca en l'àmbit de l'oncologia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem