Nous actes vandàlics en el camp de joc de la Penya Blaugrana

Un dia després de trobar-se les xarxes de les porteries tallades i diferents desperfectes en el material esportiu, de nou les instal·lacions municipals sofreixen danys

Les instal·lacions municipals del Camp de Futbol de Can Magí, camp de joc de la Penya Blaugrana Sant Cugat, viuen de nou un acte vandàlic, la matinada després dels primers fets. D'aquesta manera, entre el 3 i el 4 de gener, un grup de persones ha assaltat el camp i ha causat desperfectes al material. Tanmateix, encara no es coneix la identitat dels culpables i no se sap si han estat els mateixos que la primera nit.

A més, si en la primera ocasió les xarxes de les porteries eren unes de les protagonistes dels desperfectes, juntament amb els aspersors i el motor de reg, en aquesta darrera, les vitrines informatives han estat les afectades i s'han trobat tots els vidres escampats per terra. D'altra banda, el mobiliari del bar ha estat de nou amuntonat al mig del camp, tal com va passar la primera matinada.

No obstant això, les xarxes de les porteries ja han estat reposades, durant el dilluns 7 de gener, i en la reapresa de les vacances de Nadal, els entrenaments s'han pogut dur a terme amb normalitat.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem