Núria Terribas és la nova presidenta del Club Voleibol Sant Cugat

Lluís Moreno ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius professionals. Tampoc seguirà en la junta de l'associació Sant Cugat Creix

Núria Terribas Sala és la nova presidenta del DSV Club Voleibol Sant Cugat, substituint Lluís Moreno Lasalle, qui aquest dilluns, 9 de gener, ha renunciat al càrrec per motius "estrictament professionals", segons ha afirmat el club en un comunicat de premsa. Terribas és la cinquena presidenta de l'entitat, la primera dona, després de Carles Castro, fundador i primer president; Francesc Tortosa; Miquel Martínez i Lluís Moreno.

La nova presidenta era fins ara la sotspresidenta econòmica-esportiva. Amb el relleu a la presidència, el club "seguirà esmerçant esforços en la seva tasca com a primera entitat de Catalunya en l'àmbit de voleibol base femení, alhora que potenciant els seus equips que disputen la màxima competició en l'àmbit de Catalunya o Espanya", afirmen.

Com ha explicat Terribas, "ha estat una transició natural", ja que "en plantejar el Lluís Moreno que no podia seguir per motius laborals jo, com a vicepresidenta, prenc el relleu, com està previst als estatuts". Un càrrec que ostentarà durant dos anys, en produir-se el relleu a la meitat del mandat.

Pel que fa als reptes, la nova presidenta ha remarcat que "la idea és donar continuïtat al projecte del club, tal com l'hem portat fins ara", remarcant que "és un club que pretén potenciar sobretot el voleibol de base".

De cara a la temporada vinent assegura que "hi ha incògnites que encara no podem saber" fent referència a si el primer equip manté la categoria, o al fet de disposar de més espais d'entrenament. "Estem a l'espera de saber si podrem disposar de més espais d'entrenament a la Guinardera per poder ampliar equips, perquè tenim molta demanda i no la podem assumir tota. Haurem de parlar-ho amb l'Ajuntament".

Lluís Moreno, dos anys de president

Lluís Moreno Lasalle va substituir ara fa dos anys (el 23 de gener del 2015) Miquel Martínez Borda com a president del DSV Club Voleibol Sant Cugat. Moreno, que ja feia 3 anys que era vocal de la junta directiva de l'entitat, va ser l'única candidatura que es va presentar a les eleccions a la presidència del club. Moreno té 51 anys i és assessor financer (llicenciat en enginyeria de camins). És pare d'una jugadora juvenil del club. Tampoc no seguirà a la junta directiva, com tampoc ho farà al cos directiu de l'associació Sant Cugat Creix.

En un comunicat emès per Lluís Moreno, el ja expresident del DSV CV Sant Cugat, explica que "la meva feina professional m'ha anat incrementant aquests darrers mesos, cosa que impedia que pogués dedicar el temps que es mereix el club, la seva junta, l'equip tècnic, els pares i, sobretot, les jugadores. No hi podia dedicar prou temps de què s'espera que hi dediqui el seu president. M'ha costat molt prendre aquesta decisió, però finalment, he pensat que era el millor pel club".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem