Obertes les inscripcions del 9è Open de Pàdel Complex Esportiu EMD de Valldoreix

El torneig, que es jugarà del 15 al 21 d'abril, repartirà 700 euros en premis en metàl·lic

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix organitzarà del 15 al 21 d'abril el seu 9è Open de Pàdel. Les categories que ofereix aquest torneig són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i Femenina, i 1a, 2a i 3a Mixta. Per participar-hi, les inscripcions s'han de formalitzar abans del 12 d'abril, a les 12 hores. El preu és de 20 euros pels socis i de 25 euros pels no socis. Aquells o aquelles que vulguin participar en una segona categoria hauran d'abonar 35 euros (els socis) i 43 euros (els no socis). Amb la inscripció, l'organització lliurarà un welcome pack als participants, amb una samarreta oficial del torneig i diversos productes dels patrocinadors.

Premis en metàl·lic

Els millors palistes del campionat s'enduran un premi en metàl·lic. La parella campiona de 1a Categoria Masculina i Femenina s'endurà 200 euros, i els subcampions, 100 euros. Per la seva banda, els guanyadors i guanyadores de la 2a Categoria Masculina i Femenina guanyaran 50 euros. Els campions i subcampions de totes les categories del quadre principal s'enduran un trofeu.

L'últim dia del torneig, el dissabte 21 d'abril, l'organització oferirà un partit d'exhibició en el que hi participaran, entre d'altres, el palista professional Adrian Biglieri i l'exfutbolista professional Albert Luque.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem