Olga Álvarez: “Sempre he fet esport: dansa, natació, hípica, atletisme...”

Aquesta atleta popular, de 44 anys, s'entrena cinc cops per setmana i ha estat campiona d'Europa de canicross

Fa set anys que practica l’atletisme federatiu, però amb anterioritat ha practicat running, dansa, ballet clàssic, balls de saló, natació i hípica. De fet, un cop per setmana encara va a muntar a cavall a Barcelona, on ho ha fet sempre. És una atleta popular, tot i que entrena cinc cops per setmana. Defensa el Club d’Atletisme Nou Barris.

En els últims anys ha aconseguit diferents títols als campionats de Catalunya i d’Espanya. Aquest 2015, sense anar més lluny, s’ha adjudicat el Campionat d’Espanya de Veterans a l’Aire Lliure en la prova de 1.500 metres i en els relleus 4x100 i 4x400 metres. També ha guanyat el Campionat de Catalunya de Veterans en Pista Coberta, en els 3.000 metres. Amb el seu club, també participa en la Lliga Catalana de Clubs, en les proves de 1.500 i 5.000 metres a l’aire lliure i 3.000 metres en pista coberta.

Des de fa tres temporades, l’Olga també s’ha especialitzat en el canicross, en el qual, el 2014, a França, es va coronar campiona d’Europa en la categoria de veterans. Aquest títol europeu li ha donat la classificació per participar en el Campionat del Món. També es va adjudicar el Campionat de Catalunya i va ser segona al Campionat d’Espanya.

Olga Álvarez Rubio va ser segona en la tercera Moonrace, que es va celebrar el 2 de juliol al CAR de Sant Cugat. Va ser 40a a la classificació general, i campiona de l’any 2013.

Aquesta informació està extreta del reportatge "Fer esport després dels 40", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 10 de juliol. El TOT Sant Cugat ha publicat i anirà publicant aquest reportatge amb diferents peces en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem