Olmo, Salarich i Rué, homenatjats en la presentació dels 24 equips del Patí Hoquei

El PHC Sant Cugat ha presentat, al Pavelló 2, els 24 equips (177 jugadors) i l'Escola d'Iniciació

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha homenatjat David Olmo, Albert Salarich i Robert Rué durant la presentació dels 24 equips de l'entitat, que s'ha celebrat aquest divendres, 11 de setembre, al matí, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Així, el PHC Sant Cugat ha volgut agrair la dedicació de David Olmo, entrenador d'equips de la base de l'entitat durant 24 anys (aquesta temporada ho farà al CH Caldes); l'exdirectiu Albert Salarich, ara president de l'associació Sant Cugat Creix, i Robert Rué, també exdirigent de l'entitat.

24 equips i l'Escola d'Iniciació

Els 24 equips del PHC Sant Cugat, en la presentació. FOTO: Aïda Sotelo

El Patí Hoquei Club ha presentat, davant unes 200 persones, els 24 equips (177 jugadors) i l'Escola d'Iniciació que aquesta nova temporada 2015-2016 lluiran la samarreta vermell-i-negre. Són: 2 sèniors masculins, 2 sèniors femenins, 1 sub-23, 1 júnior, 3 juvenils, 2 infantils, 3 alevins, 3 benjamins, 3 prebenjamins, i 4 prebenjamins-iniciació. El club celebrarà el 50è aniversari l'any 2017.

Francesc Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que l'objectiu del sènior A femení “és tornar a l'OK Lliga”, i la del primer conjunt masculí, “seguir, un any més, a la Primera Estatal”.

Canvis en l'organigrama tècnic

Francesc Sucarrats és el nou director tècnic esportiu del PHC Sant Cugat i també prepararà el primer equip. L'entrenador santcugatenc d'hoquei sobre patins, Óscar González, que la temporada passada va dirigir el juvenil del FC Barcelona, serà el coordinador des de la categoria aleví fins a l'equip sènior B masculí. Substitueix en el càrrec Albert Zanon i Alex López.

Miki Soler és el nou responsable de les categories benjamí, prebenjamí i prebenjamí iniciació, en substitució de David Olmo. Maria Rosa Tamburini seguirà sent la directora de l'Escola d'Iniciació i, enguany, ho farà conjuntament amb Adrià Pinto. Tamburini també serà l'entrenadora del segon equip femení. En l'actualitat l'Escola d'Iniciació compta amb 32 nens i nenes, però el club preveu que durant la temporada hi passaran una cinquantena de jugadors i jugadores.

El club també ha incorporat una figura nova, la del psicòleg esportiu, que serà Albert Casorrán.

L'acte de presentació dels equips del PHC Sant Cugat ha estat presidida per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Francesc Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat.

El PHC Sant Cugat té previst convocar una assemblea a finals d'octubre.

La megafonia segueix sense funcionar

La nota negativa de l'acte ha estat la megafonia del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, que des de fa molt de temps no funciona i l'Ajuntament de Sant Cugat encara no l'ha arreglat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem